HJEMME IGJEN: Mario Balotelli briljerte i forrige helgs Milano-derby.
HJEMME IGJEN: Mario Balotelli briljerte i forrige helgs Milano-derby. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Balotelli er tilbake på sitt beste

Forrige helg viste Balotelli at han var tilbake. Det betyr trøbbel for motstanderen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1:
Chelsea får en saftig revansje
Oddstips 2:
Stoke må få en seier
Oddstips 3:
Blackburn har fått elendig betalt
Tippekupongen:
Nå må Newcastle skjerpe seg

SuperLotto denne helgen: Sjekk den massive potten!

V75 Färjestad: Gedigen V75-pott med norsk banker

TV-kampene: Sjekk helgens fotballfest
Skaderapport Premier League:
Ikke glem å oppdatere deg!
Skaderapport Tippeligaen:
Disse mister helgens runde
Kanal-guide:
Spar tusenvis på din fotballopplevelse

Tippemagasinet: Sjekk en ny episode!

Som den observante leser alt har skjønt: Det er et langoddsprogram uten like denne helgen. Her kan du fordype deg i alt av hva europeisk toppfotball har å by på.

Dagens trippel, innleveringsfrist klokken 15.55.
AIK + Atletico Madrid + Milan, samlet odds 3,91.

AIK - Häcken, H 1,60
Hjemmelaget er på seriøs gulltokt og har bare to poeng opp til ligaleder Göteborg. Syv seire på rad er rett og slett mesterlig, og storklubben vil virkelig føle at de har sjanse på gullet.

Hjemmestatistikken forsterker det. Utrolig 11-1-0 gjør dem til ligaens soleklart beste hjemmelag og de har alt å spille for inn mot denne kampen.

Stefan Ishizaki er eneste fravær for vertene.

Häcken flyter rundt i ingenmannsland og har i praksis intet å spille for allerede syv runder før slutt. De har 3-1-3 de siste syv ligakampene og fremstår svært ustabile. Motivasjonen er neppe på topp heller, selv om det alltid er prestisje å slå AIK.

3-2-6 er ikke en bortestatistikk som vil skremme hjemmelaget. Albin Skoglund har spilt en kamp og ble utvist, og er suspendert i dag. David Frölund har vært skadet siden april og er det fortsatt.

1,60 på H virker faktisk å være ganske godt betalt, forholdene tatt i betraktning.

Eibar - Atletico Madrid, B 1,50
Greit: Eibar har ikke tapt så langt og resultatmessig ser det ikke så verst ut for den baskiske miniputten. De åpnet med å slå ursvake Granada borte, fulgt opp av hjemmeseier mot et sløvt Athletic, før de forrige helg spilte uavgjort mot Malaga.

Selv om de har fått en grei sesongstart resultatmessig, sitter man med følelsen av at de ikke vil holde denne flyten særlig lenge. Det skorter på kvaliteten, og de er rett og slett langt underlegne sine motstandere.

Jaime og Lillo Castellano er skadet, men har ikke spilt en kamp denne sesongen.

Atletico Madrid tapte riktignok forrige helgs toppoppgjør mot Barcelona, men det var en uhyre jevn kamp. Hovedstadslaget har ikke fått en dårlig start på sesongen og slo sterkt tilbake mot Galatasaray i Champions League i midtuken.

Gjestene har tettet noen hull fra forrige sesong og de fremstår igjen like solide som for to sesonger siden. Når Jackson Martinez kommer virkelig i gang, kan det bli ordentlig moro for de rødhvite.

Felipe Luis pådro seg en skade etter kampen mot Barcelona og starter neppe i dag.

1,50 er i grenseland for hva vi jakter etter på borteseire som dette, men Atletico er rett og slett så gode og helproffe at de bør gjøre jobben greit.

Milan - Palermo, H 1,63
Det har ikke vært en drømmestart for Sinisa Mihajlovic bak Milan-roret, men forrige helgs derby var en opptur rent spillemessig. Man sitter med følelsen av at laget ikke er helt finjusert ennå, men de har blitt gradvis bedre i sine tre kamper. Mot Inter fortjente de ikke å tape.

Nå ventes det også at Balotelli er tilbake fra start, og han var rett og slett outstanding i innhoppet mot Milan forrige helg. Han er heltent, spillesugen og full av vilje, og det er mulig vi igjen får se hvilken kvalitetsspiller han kan være.

Det vil være et vanvittig revansjesugent Milan som stiller opp på San Siro. Ikke bare for grunnet Milano-derbyet, men de tapte faktisk tilsvarende oppgjør forrige sesong.

Venstreback Luca Antonelli, midtbanespiller Andrea Bertolacci og spissen M'Baye Niang er skadet. Franskmennene Jeremy Menez og Philippe Mexes er tvilsomme, men starter neppe.

Palermo har poengmessig fått en bra sesongstart og de har syv poeng fra tre kamper. I åpningskampen var de svært heldige som slo Genoa i sluttminuttene, mens de hadde grei kontroll på Udinese i oppfølgeren. Forrige helg ble det en nedtur med bare 2-2 hjemme mot nyopprykkede Carpi.

De har for all del et spennende lag, med den tidligere Milan-spissen Alberto Gilardino på topp. Palermo vil langt fra være ufarlige, men på en normal dag bør Milan-forsvaret greie å håndtere det øyboerne kan kaste etter dem.

Bolzoni er skadet, Morganella er tvilsom.

1,63 på hjemmeseier til Milan er godkjent betalt og vi tror hjemmelaget vil sikre tre poeng med grei margin.

Vi får da en trippel med tre favoritter, og totaloddsen blir veldig attraktive 3,91.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør