Bankerløs V5A-rebus

Vi satser på en dobbeltbanker i en småvrien V5A-rebus på Klosterskogen i dag.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5A-tips.

Her kommer Nettavisen DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

En vinner i en feilfri utgave?
Lars Magne Søvik sender ut høykapable 2 King Kruzer Girl i V5A-innledningen. 5-årshoppa har kapasitet langt ut over sitt spinkle grunnlag, og står her perfekt til i løpet. King Kruzer-datteren svek med galopp i sin første start etter lang pause på Jarlsberg 4. januar, men det var i følge treneren et arbeidsuhell. Treningsrapportene er strålende, og i en feilfri utgave snakker vi trolig her om vinneren.

Dobbeltbanker
Vi satser på at to hester gjør opp om seieren i den fjerde avdelingen. Asbjørn Mehla setter seg opp bak tetløperen 5 Millenium Chip, som trives fortreffelig på Kloster-ovalen. Potato Chip-sønnen forsvarer seg mesterlig i fra tet, og formen er nok klart bedre enn det raden indikerer. Motbudet er 2 Newton Pike, som Åsbjørn Tengsareid tar turen fra Stavanger for å kjøre. Jobie Tempest-sønnen ble bortkjørt i sin siste start på Forus 1. januar, så formen er nok uforandret fin. 7-åringen er ikke avhengig av tet for å vinne et løp som dette, og vi streker.

Skoløs gjør susen?
Jan Rune Gaustad signaliserer at han trolig river skoene av kapable 1 Ulsrud Mikk i V5A-finalen, noe som kan vise seg å være et seiersgivende trekk. Lykke Gutten-sønnen var positiv i sin siste start på Jarlsberg 4. januar hvor han fikk tredje på 35.1 full vei under tunge forhold, og lykkes Gaustad med balanseendringen kan 7-åringen lede dette løpet rundt om.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 126 og 378 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Det store forslaget er et ringsystem hvor stammen er på 3.780 rekker. Vi krever her at en av to ringer vinner i to løp, og reduserer derved innleveringsprisen til levelige 980 kroner. Systemet er fylt ut på to kuponger, og kan kjøpes her.