KJØR DA: Luis Suarez og Neymar er ustoppelig for tiden.
KJØR DA: Luis Suarez og Neymar er ustoppelig for tiden. Foto: Albert Gea (Reuters)

Barcelona dundrer ut av startblokkene

BATE er levnet få poengsjanser på Camp Nou, og vi tror Barcelona-stjernene gjør kort prosess.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nettavisens oddstips traff godt med vurderingene tirsdag - med unntak av Sevilla - Manchester City, som var en skikkelig bom -, og marginer imot gjorde at vi ikke fikk den helt store gevinsten. Likevel fikk vi inn en lekker dobbel til 3,04 i odds.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tennistips, innleveringsfrist klokken 13.05:
Murray går på stjernesmell i Paris
Oddstips 1:
Mourinho har ikke råd til å tape denne
Oddstips 2:
- Müller er bedre enn Lewandowski
Tippekupongen:
Arsenal har poengsjanser mot Bayern

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

V76 Bjerke: Gundersen leverer igjen
V4 Täby Galopp:
Herlig onsdagsgalopp på Täby

Det er en ny, flott Champions League-runde på onsdagens langoddsprogram. Storkamper som Roma - Bayer Leverkusen og Bayern München - Arsenal er på menyen.

Dagens dobbel 3, innleveringsfrist klokken 20.40.
Første mål i Barcelona - BATE før 20 min. + Over 2,5 i Chelsea - Dynamo Kiev, samlet odds 3,06.

Første mål scores i Barcelona - BATE før 20 minutter, 1,75 i odds
Det er ikke tidligere Champions League-kamper for Barcelona denne sesongen som gjør at vi velger denne varianten. Faktisk har det ikke blitt mål i løpet av de 20 første i noen av katalanernes tre kamper.

Mot Roma kom det første etter 21, mot Leverkusen etter 22 og mot BATE for to uker siden etter 48 minutter.

Likevel er det ikke bare Barcelona som trenger å score for spillets del, også BATE-scoring holder. Katalanerne har imidlertid så mye firepower at vi tviler på at det tar lang tid før hviterussernes smultring ryker i kveld.

Gjestene har virkelig dundret ut av startblokkene i sine kamper denne sesongen, med unntak av den noe forsiktige tilnærmingen til hjemmekampen mot Barcelona - forståelig nok. Uansett har de mot Leverkusen og Roma scoret eller sluppet inn før ti minutter spilt.

Det er all grunn til å tro at gjestene velger en defensiv tilnærming til kampen, men hjemmelaget er rett og slett for gode til ikke å bryte gjennom før eller senere. Vi satser på at det blir før, og spiller mål før 20 minutter spilt til 1,75 i odds. BATE kan jo komme med en skikkelig kalddusj, de også!

Over 2,5 i Chelsea - Dynamo Kiev, 1,75 i odds
Chelsea har gått over 2,5 i to av tre kamper denne Champions League-høsten, med unntak av 0-0-kampen mot dagens motstander for to uker siden.

Hjemmelaget må virkelig fremover på banen og vinne denne kampen, noe som gjør at kontringssterke og hurtige Kiev-angripere kan få store rom å kontre i.

I tillegg er dette Chelsea-laget mye mer sårbart enn vi tidligere har sett og de har faktisk sluppet inn 22 mål på elleve kamper i Premier League. To mål i snitt! Den defensive selvtilliten er ikke på topp.

Kort fortalt: Her er to lag som er kapable til å score mål. Ukrainerne vil trolig legge seg bakpå og jakte kontringene, men er neppe gode nok til å stå imot en vanvittig angrepsrekke hos hjemmelaget.

Samtidig skal Chelsea passe seg, for de har vært svært sløve i forsvar denne sesongen. Kombinasjonen av at Chelsea må frem og score mål sammen med at de ikke lenger er så defensivt solide, gjør at vi tror på over 2,5 til fullt godkjente 1,75 i odds!

Totaloddsen på 3,06 for litt målfest er absolutt verdt å prøve.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør