FORTJENER EN HVIL: Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi har spilt godt nok til å fortjene en hvil.
FORTJENER EN HVIL: Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi har spilt godt nok til å fortjene en hvil. Foto: Manu Fernandez (Ap)

Barcelona kan ta en hviledag

FC Barcelona har allerede vunnet sin gruppe og kan la Bayer Leverkusen få gode arbeidsforhold i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tirsdag ble det glitrende treff på Nettavisens oddstips. Singelen med United-tap til 2,25 i odds og dobbelen med PSV-seier og Real Madrid-storseier til 2,71 i odds gikk inn av totalt tre oddstips.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: Det belgiske underet kroner verket
Oddstips 2: Thomas Müller leverer alltid
Onsdagens langskudd: Barcelona kan ta en hviledag

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballkamper

V4: Ny smakfull lunsj
V76: Patricia danser unna igjen

Det er mye deilig fotball på langoddsprogrammet også denne onsdagen, med siste runde i Champions League for denne gang. I tillegg spilles en rekke håndball- og hockey-oppgjør, med kanskje NHL som mest interessante.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Bayer Leverkusen - Barcelona, H 3,55.

Hjemmelaget har ikke hatt den beste perioden i det siste. Kun én gang har de vunnet - borte over Eintracht Frankfurt - de siste syv kampene, og i helgen tapte de 2-1 for Hertha Berlin. I denne kampen er de avhengig av seier for å ha håp om avansement, i tillegg til hjelp fra BATE borte mot formsvake Roma. Det siste vilkåret er imidlertid ikke veldig sannsynlig, men hjemmelaget har uansett all grunn til å gi alt i denne kampen.

Tyskerne har vært et av de mest morsomme lagene å følge i denne Champions League-høsten, de har virkelig vært innvolvert i målrike kamper.

Kun forrige gang mot BATE gikk de under 2,5 mål i gruppespillet - en kamp de for øvrig kommer til å ergre seg over i lang tid, med seier der ville de vært i førersetet med tanke på avansement.

I hjemmekampene denne Champions League-høsten har de en seier over BATE og en uavgjort mot Roma. Bundesliga-statistikken på eget gress lyder 3-2-2 og det har ikke vært en optimal høst for vertene.

Hjemmelagets kaptein Lars Bender har erklært seg ute av spill frem til nyåret og mister ikke denne kampen. Kyriakos Papadopoulos er klar til spill, det samme er backen Roberto Hilbert, som kom tilbake fra en to måneder lang skade i helgen.

Enorm Viking-Lotto pott onsdag. Kjøp kupong i spillboksen under

Barcelona er videre
Katalanerne er allerede videre som suveren gruppevinnere, og har bare tapt poeng i uavgjortkampen borte mot Roma. De slet imidlertid svært lenge mot dagens motstander og vant til slutt knepent 2-1 på hjemmebane etter tyskerne ledet lenge.

I helgen ble det uavgjort borte mot Valencia og før det hadde de en lang rekke med store seire.

Enorm Viking-Lotto pott onsdag. Kjøp kupong i spillboksen under

Stopper Gerard Piqué og midtbaneeleganten Andres Iniesta hviles og er ikke med i troppen. Dani Alves er suspendert, mens Mathieu, Sergi Roberto, Douglas og Rafinha alle er skadde. Neymar er tvilsom etter en lyskeskade og blir neppe risikert, melder klubbens hjemmeside.

Det er alltid vanskelig å utelukke Barcelona, men her gjør vi det med bakgrunn i motivasjon. Bayer Leverkusen har vist at de kan spille på nivå med Barcelona og de går i alle fall ikke videre uten seier her.

Derfor backer vi hjemmelaget til spenstige 3,55 i odds.

Klikk her for å levere dette langskuddet!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør