Eden Hazard er en av flere solide spillere på Belgia.
Eden Hazard er en av flere solide spillere på Belgia. Foto: Gett/All Over Press

Belgia er da ikke så gode

Det er ikke lett å forstå hvorfor Belgia er satt til klare favoritter i privatlandskampen mot Sverige i Stockholm søndag kveld. Nettavisen spiller Sverige.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1:Mjøndalen får det stritt
Oddstips 2:Hareide i knalltøff bortekamp
Tippetips:Helnorsk tippekupong med 1,7 mill i bonuspotten
V4 Göteborg galopp:Over 400 000 innspilt siste 14 dager
V65 Sørlandet:En babe redder jackpotkronene
V64 Axevalla:Herlige spilleløp og en helfrisk DD-banker

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-VM er i vente. De store ligaene er avsluttet for sesongen og grunnet en rekke privatlandskamper i fotball i helgen, er det også tynt med utvalg ellers. Heldigvis er det full runde i 1. divisjon her hjemme, og i tillegg spilles det noen svært interessante kamper i Allsvenskan. Legg så til noen flotte privatlandskamper så er det likevel bra utvalg søndag.

Dagens spill:
Sverige - Belgia H 2,90

Onsdag lansierte vi dansk seier mot Sverige i en privatlandskamp i fotball som ble spilt i København. I kveld vender svenskene hjem for å spille på sin nye fantastiske storstue Friends Arena og tar imot et opphauset Belgia. I følge svært fortrolige Aftonbladet starter Sverige med følgende i en 4-5-1 formasjon: Isaksson, Lustig, Antonsson, Granqvist, Bengtsson, Hysen, Larsson, Källström, Durmaz, Elmander, Zlatan.

Belgia på sin side stiller med følgende startellever: Mignolet, Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vermaelen, De Bruyne, Witsel, Dembele, Mertens. Lukaku, Hazard. 

I spillboksen under kan du levere singelspill på denne kampen. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Onsdag ble Norge rundspilt av Frankrike i Paris, men lørdag fikk vi se en helt annen utgave av Høgmos utvalgte når de var hjemme på Ullevaal. I den grad det fortsatt er noen som lurer, det er himmelvid forskjell på hjemme og bortebane i fotball. Sverige er alt annet enn lette å slå hjemme i Stockholm og mange nordmenn lar seg lure av navnene til det belgiske landslaget fordi spillerne er kjente fra Premier League. Det er også spillerne på det engelske landslaget uten at motstanderne mister nattesøvnen av det.

Sverige hadde Portugal minst i knestående i playoff-hjemmekampen i fjor høst og den belgiske landslagstreneren Marc Wilmots må selvsagt ikke vinne i kveld.

Til 2,90 i odds er det ingenting å lure på, hjemme i Stockholm vil garantert både Zlatan og de øvrige utenlandsproffene til Sverige ønske å vise seg fram og denne må og skal testes i kveld.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør