STJERNA: Jordan Rhodes bærer mye scoringsansvar på sine skuldre.
STJERNA: Jordan Rhodes bærer mye scoringsansvar på sine skuldre. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Blackburn har fått elendig betalt

Blackburn står stadig uten seier, men den kommer i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1:
Chelsea får en saftig revansje
Oddstips 2:
Stoke må få en seier
Dagens trippel:
Balotelli er tilbake på topp
Tippekupongen:
Nå må Newcastle skjerpe seg

SuperLotto denne helgen: Sjekk den massive potten!

V75 Färjestad: Gedigen V75-pott med norsk banker

TV-kampene: Sjekk helgens fotballfest
Skaderapport Premier League:
Ikke glem å oppdatere deg!
Skaderapport Tippeligaen:
Disse mister helgens runde
Kanal-guide:
Spar tusenvis på din fotballopplevelse

Tippemagasinet: Sjekk en ny episode!

Som den observante leser alt har skjønt: Det er et langoddsprogram uten like denne helgen. Her kan du fordype deg i alt av hva europeisk toppfotball har å by på.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.25.
Blackburn + Köln, samlet odds 4,08.

Blackburn - Charlton, H 1,90
Utrolig, men sant: Blackburn har spilt syv kamper uten å vinne, med fire uavgjortresultater. De to siste kampene har de vært spillemessig best, og de burde fått med seg sesongens første seier over QPR sist. I tillegg har de møtt motstand av svært høyt kaliber.

Poenget vi forsøker å formidle, er at det ligger en Blackburn-seier i luften nå. Dette er en kamp de på en måte må vinne for å henge med konkurrentene. Playoff er jo faktisk et realistisk mål for den tidligere storklubben. Hjemmestatistikken var akseptable 11-6-6 forrige sesong.

Chris Brown har ikke spilt en kamp denne sesongen og er skadet, mens Thomas Spurr er tvilsom.

Hvis Blackburn har fått dårlig betalt, har Charlton trolig fått litt for godt betalt igjen. I det minste i sesonginnledningen - nå har de ett poeng fra de tre siste kampene og formen virker å være forduftet.

De skal imidlertid ha all ære for den gode sesongstarten, for lagene de slo var absolutt solide. 5-9-9 var deres bortestatistikk forrige sesong.

Oddsen har blitt drevet oppover på Blackburn de siste ukene og 1,90 på hjemmeseier mot et lag som Charlton virker å være godt betalt. Et lag så godt som Blackburn vinner før eller siden, og vi tror det blir i dag.

Köln - Borussia Mönchengladbach, H 2,15
Hjemmelaget fikk en kjempesmell mot Eintracht Frankfurt sist, etter at fjorårets toppscorer i Bundesligaen var tilbake med hat trick. En kamp de er nødt til å glemme fort som svint, men tradisjonelt er de svake borte og gode hjemme.

Totalt sett har Köln sett veldig solide ut og de kapret syv poeng fra tre kamper før forrige helg. På hjemmebane hadde de 4-9-4 forrige sesong, men det var den første sesongen etter opprykket.

Mergim Mavraj er eneste skadefravær for vertene.

Borussia Mönchengladbach går fra nederlag til nederlag og har nå hele fem tap på rad i alle turneringer. I midtuken fikk de et sviende 3-0-nederlag mot Sevilla og de var aldri i nærheten av å true spanjolene.

Dette er lagets første deltakelse i Champions League, som pleier å koste vanvittig mye for mindre erfarne lag - også i hjemlig liga. Det er ikke det at de har tapt seg så fryktelig siden forrige sesong rent spillemessig, men denne sesongen er de plutselig i forsvarsposisjon med en knalltøff turnering i tillegg.

Gjestene kommer neppe til å gå gjennom hele sesongen uten poeng, men enn så lenge har de vist svært få tegn til bedring. Og med en blytung Champions League-kamp og enda tyngre moral som veier ned skuldrene, kan dette bli en ny, tung opplevelse for 'Gladbach.

Granit Xhaka er tilbake fra suspensjon og vil gjøre en viktig kamp i dette derbyet. Martin Stranzl, Alvaro Dominguez og Fabian Johnson er skadet, med Patrick Herrmann betegnet som tvilsom.

2,15 er godkjent odds på Köln-seier og kombinert med Blackburn får vi en spenstig dobbelodds på 4,09!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør