Karl Oyston har gjort mange merkelig prioriteringer som Blackpool-eier de siste årene, og 47-åringen er ingen populær mann blant fansen.
Karl Oyston har gjort mange merkelig prioriteringer som Blackpool-eier de siste årene, og 47-åringen er ingen populær mann blant fansen. Foto: Mark Robinson (Pa Photos)

Blackpool har null interesse for ligacupen

Kriselaget kommer til å ha mer enn nok med å konsentrere seg om serien denne sesongen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel: 
Har vunnet 20 av de 22 siste
Langskudd: 
Ny cupfiasko for Blackburn?
V4 Lindesberg:   Leif blir nøkkelkusk
V5 Forus:   Wilma med årets første?
V65 Kala:   Sagholen er i flyten

Tirsdagens oddsprogram er i sterk grad preget av cupfotball. Både i England og Frankrike spilles første runde i ligacupen, og i Europa er det supercup-finale mellom Barelona og Sevilla.

Det har vært noen fine dager for undertegnedes oddstips, med treff på fem av de fem siste anbefalingene (siste singel torsdag kveld, singel og dobbel fredag, og to singler mandag.)

Northampton – Blackpool H 2,25
Første runde i ligacupen.

Blackpool spilte i Premier League så sent som 2010/11, men har vært en  vandrende katastrofe etter at playoff-finalen i Championship endte med tap året etter.

Før seriestart i Championship i fjor hadde manager Jose Riga knapt nok spillere til å stille et fulltallig lag, og det kom ikke som en overraskelse for noen at sesongen endte med nedrykk til League One.

Troppen er blitt tappet ytterligere i sommer, og det oser ikke akkurat kvalitet av spillerne som er hentet inn.

Sesongen ble åpnet med 2-2 borte mot Colchester lørdag, et lag som trolig kommer til å kjempe et godt stykke ned på tabellen.

Blackpool har ikke klart å ta seg videre fra første runde i ligacupen siden 2009, og turneringen har neppe høy prioritet i år.

Nykommerne John Herron (Celtic) og Colin Doyle (Birmingham) er ute med skader, og det er ventet at manager Neil McDonald gjør en del endringer på laget.

Northampton holder til i League Two, men slo ut Wolverhampton på bortebane i første cuprunde forrige sesong.

Laget hadde en ok fjorårssesong, spesielt på hjemmebane, men klarte ikke å blande seg inn i opprykksstriden. Årets sesong ble åpnet med en fin borteseier mot Bristol Rovers.

Skademessig ser det ganske bra, men manager Chris Wilder gjør nok en del rokeringer i laget.

Blackpool har vist null interesse for ligacupen de siste sesongene, og dette er en kamp der Northampton-spillerne trolig har mest motivasjon.

Kampstart: 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus