*Nettavisen* Sportspill.

Bortesterke Betis sikrer ny seier

MÅLMASKIN: Betis-legenden Ruben Castro står bokført med syv nettkjenninger denne sesongen. Foto: Jose Jordan (Afp)

Real Betis har imponert etter returen til La Liga og vi tror de får en ny opptur.

27.11.15 09:56

Det er en rekke spennende oppgjør fra forskjellige ligaer denne fredagen, i tillegg til full Thanksgiving-runde i NHL.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips:
Hull vinner over opprykksrivalen
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for Zucca
Langskudd 2:
Lyon går fra tap til tap

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V5A Øvrevoll: Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning

Gårsdagens oddstips begynte strålende da Krasnodar slo Dortmund 1-0 til 3,80 i odds, men de tre siste endte dessverre uten tilbakebetaling.

Dagens langskudd 1, innleveringsfrist klokken 20.25.
Levante - Real Betis, B 3,40.

Hvorfor hjemmelaget er så stor favoritt er vanskelig å forstå. De slo riktignok svake Sporting Gijon hele 3-0 borte forrige uke, men totalt sett ser det svært mørkt ut for Valencia-laget.

Før seieren mot Sporting hadde de ett poeng på fire kamper, dog mot solid motstand. Det er uansett for tidlig å friskmelde Levante etter ett godt resultat, den svake sesongstarten i mente.

De har imidlertid vist seg noe vanskelige å slå på hjemmebane denne sesongen og har 1-3-2 på hjemmegress. Motstanden har også vært svært habil og de slo faktisk Villarreal hjemme noen uker tilbake. Det tabellmessig svakeste laget de har møtt hjemme denne sesongen er Real Sociedad, som sier en del om nivået.

Kampen kommer for tidlig for Ivan Lopez og Angel Trujillo.

Betis i form
Også Betis har møtt sterk motstand i det siste og har således tapt tre av de siste fem. Før det var de imidlertid i slag og de blir sjelden utspilt: Ruben Castro sørger også for en jevnlig strøm med scoringer, han har syv nettkjenninger på tretten kamper.

Betis har 3-2-1 på reisefot, en svært imponerende statistikk for en nykommer. De har faktisk ikke tapt en bortekamp siden 5-0-tapet mot Real Madrid første bortekamp og har sluppet inn kun to mål de siste fem bortekampene.

Amro Tarek, Vincenzo Rennella og Didier Digard er skadet, målvakt Antonio Adan er tvilsom.

Vi har latt oss imponere av Real Betis denne sesongen, og det kan fort hende at Levante blir for selvgode etter helgens triumf. Betis har uansett levert solid på bortebane og borteoddsen på 3,40 frister oss veldig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.