GENIFORKLART: Bob Bradley tok Stabæk til en solid 9. plass i fjor. Her fra et oppgjør mot Sarpsborg forrige høst.
GENIFORKLART: Bob Bradley tok Stabæk til en solid 9. plass i fjor. Her fra et oppgjør mot Sarpsborg forrige høst. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Bradley har alltid en plan

Stabæk imponerte stort mot Odd forrige runde og kan kose seg med underdog-stempelet i kveldens kamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 2: Drømmestart hos Bryne
Langskudd: De knuser Gerrards finaledrøm
Tippekupongen: Molde setter skapet på plass

Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen

Jägersro galopp: Nettavisen jakter trippel i galopp

På søndagens langoddsprogram er det bare å slå seg løs. Tippeligaen og OBOS-ligaen glimter til fra beste side, mens Serie A, FA-cupen og Premier League krydrer et nydelig oddsprogram.

Lørdagens oddstips gikk så som så. Det ble kun ett treff på fire forslag - dog var det langskuddet til 3,20 i odds.

Dagens single, spillstopp klokken 17.55.
Stabæk - Viking, H 2,55

Dagens single

Stabæk - Viking H

Mot Odd forrige runde var Stabæk rett og slett eksepsjonelle. De holdt stand mye lenger enn forventet og det måtte straffespark og rødt kort til å for å sikre skienslaget seieren - i Skien.

I den første runden var de dog noe heldige som unslapp hjemmekampen mot Haugesund med ett poeng. Gjestene bommet nemlig på straffespark i kampens sluttminutter.

Uansett har Stabæk vist at de skal klare seg uten Franck Boli og Fredrik Brustad, selv om disse naturligvis blir sårt savnet. Det er vanskelig å si når de virkelig vil oppleve måltørke, men foreløpig virker det offensive spillet å være godt.

Pragmatiske Bob Bradley fortjener naturligvis all ære for dette. Han har gode muligheter til å sjokkere oss alle igjen - og i denne kampen har han et underdogstempel han visste å håndtere i fjor.

Craig Henderson og Jevgenij Kirisov er skadet, mens Giorgio Gordoza er suspendert for sin handsredning på strek mot Odd.

Vant uten å overbevise
Viking kom seg fort fra åpningstapet for Mjøndalen og sikret en god opplevelse hjemme mot Tromsø sist. Likevel blir de stadig overgått av hockeyrivalen Oilers i kampen om publikum.

Og mot Tromsø var de meget avhengige av en utilgivelig keepertabbe fra TILs målvakt for å ta ledelsen.

Det var nok en kamp uten å imponere, selv om de for all del var solide på Mjøndalens kunstgress.

Muligens vil de trives bedre på naturgresset på Nadderud. De må uansett klare seg uten Björn Daniel Sverrisson og Anthony Soares, mens Samuel Adegbenro betegnes som tvilsom.

Vi har troen på Stabæk også i år, og vi tror de fikk mye selvtillit av kampen mot Odd. Derfor går vi mot favoritten og spiller hjemmeseier til solide 2,55 i odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør