Marcus Pedersen har gitt Brann et løft offensivt, og i kveld er han klar for å senke sine gamle lagkamerater i Strømsgodset.
Marcus Pedersen har gitt Brann et løft offensivt, og i kveld er han klar for å senke sine gamle lagkamerater i Strømsgodset. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Brann kan overraske på Marienlyst

Strømsgodset har bare tatt ett poeng på de tre siste hjemmekampene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips:
  Crystal Palace i scoringsform
Tippetips: 
Villa trives på Anfield
Dagens dobbel:
  Tragisk komikveld med Blackpool
V75 Färjestad:
  100 mill og tidenes jackpot

Det ble en flott start på helgen for Sportspills oddstips med treff på både singelen (Lyon til 2,35 i odds) og dobbelen (Angers og Dijon til 3,15) fredag.

Landskamppausen er endelig over, og på lørdagens oddsmeny kan vi meske oss med spill fra alle de store ligaene.

Dagens langskudd

Strømsgodset - Brann B


Som vi har varslet flere ganger de siste månedene: Strømsgodset er ikke i nærheten av nivået fra gullsesongen. Drammenserne har imidlertid vært gode til vinne jevne kamper, men nå ser det ut til at de også har mistet den egenskapen.

På de siste fem kampene er det bare blitt fire poeng, og Godset er blitt passert av både RBK og LSK. Marienlyst er heller ikke det fryktede fortet det har vært de siste sesongene. På de tre siste hjemmekampene har Godset bare tatt ett poeng, mot Stabæk, Vålerenga og Sogndal.

Jørgen Horn, Kim André Madsen, Bismark Adjei-Boateng, Marvin Ogunjimi og Martin Rønning Ovenstad er ute. Stjerneskuddet Martin Ødegaard er med i troppen, men det er uvisst om han er klar for spill etter skaden.

Brann har endelig begynt å plukke poeng (seier over RBK og uavgjort på Ullevaal mot VIF), men fikk seg en leksjon på hjemmebane av Molde sist. Serielederne var rett og slett et par hakk bedre i det aller mest og vant en fortjent 1-0-seier. Ligger dermed fortsatt på nedrykk, ett poeng under Sogndal.

Azar Karadas må trolig stå over, ellers god skadesituasjon.

Brann er forsterket etter at Marcus Pedersen ble kjøpt inn som spydspiss, og laget hadde noe på gang før Molde-kampen. Vi tror bergenserne har bedre vinnermuligheter enn oddsen på 4,35 skulle tilsi, og dette er et interessant langskudd.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør