Linköping er et meget godt hjemmelag, og det er ikke ofte vi får så høy odds som 2,30 på hjemmeseier i Saab Arena.
Linköping er et meget godt hjemmelag, og det er ikke ofte vi får så høy odds som 2,30 på hjemmeseier i Saab Arena. Foto: Scanpix

Bråstopp for serielederen

Bortesvake HV71 møter et av SHLs beste hjemmelag i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel:
  Full tillit til overraskelsen
V4 Gävle:  Kontio byr på store favoritter
V64 Umåker:  Vrien omgang kan gi fine premier

Nice holdt på å gjøre et sensasjonelt comeback etter å ha kommet under 0-3 tidlig i cupkampkampen mot Metz onsdag, men det stoppet på 3-3. Vi røk dermed på singelspillet, men den italienske dobbelen til 3,15 i odds satt som et skudd og sørget for pluss på oddstipsene enda en dag.

Undertegnedes regnskap for 247 ordinære oddstips i 2014 viser nå en tilbakebetalingsprosent på 104,58.

Torsdag er det ikke mye interessant på fotballfronten på oddsprogrammet, men det finnes flere spennende hockeyobjekter.

Dagens oddstips

Linköping – HV71 HLinköping er i god form og har ikke tapt i ordinær tid på de siste fire matchene. Kom fra to overbevisende hjemmeseiere uten baklengsmål mot Färjestad og Brynäs (8-0 i målforskjell) før det ble tap på straffer borte mot hjemmesterke Luleå for to dager siden.

Ligger på sjetteplass med 24 poeng og har ennå ikke tapt på hjemmebane etter ordinær tid.

Den storvokste og viktige forwarden Mattias Sjögren kan være tilgjengelig til denne kampen, og det er også håp om at Sebastian Karlsson blir klar.

HV71 har hatt en flott utvikling utover høsten og topper SHL med 34 poeng. Fikk det imidlertid tid tøft hjemme mot Örebro for to dager siden og måtte ha straffer for å vinne matchen.

HV71s suksess er først og fremst grunnlagt på forrykende spill hjemme i Kinnarps Arena. På borteis er laget langt mer middelmådig, og det er bare blitt elleve poeng på åtte bortekamper denne sesongen. Forrige sesong var laget SHLs nest svakeste bortelag.

HV71 kan ikke bare fortsette å vinne matcher, og en smell kan komme når som helst. Hjemme i Saab Arena bør Linköping så godt som alltid være favoritt, og vi spiller H til fine 2,30 i odds i dette derbyet.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør