Franco Di Santo og Werder Bremen har tatt full pott etter julepausen.
Franco Di Santo og Werder Bremen har tatt full pott etter julepausen. Foto: Michael Titgemeyer (All Over Press)

Bremen er kraftig undervurdert

Formsterke Werder Bremen har tatt full pott i Bundesliga etter juleferien. Likevel er det herlig hjemmeodds på laget mot Bayer Leverkusen søndag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: United har hatt opp jakten
Oddsdobbel 2: En tysk sensasjon
Tippetips: Barcelona utfordrer Real Madrid
V64 Boden (kl 15.10): Stor jackpot med drøye 1,6 mill ekstra i potten
V4/V5 Täby galopp: Chaves spiller hovedrollen

Et flott langoddsprogram venter søndag, og det er en rekke fine objekter å finne. I Frankrike er det toppoppgjør mellom Lyon og PSG, og søndag kveld venter klassikeren Sporting Lisboa mot Benfica i Portugal. I tillegg er Manchester United på jakt etter å gjenerobre 3. plassen i Premier League borte mot West Ham. Det er ellers en rekke vintersportdueller på søndagens program.


Werder Bremen - Bayer Leverkusen H 3,40
Klassiker i Bundesliga dette, selv om Rune Bratsets gamle klubb, Werder Bremen, ikke har vært i nærheten av gammel standard de siste årene. Men det er ting å gjære og etter en meget svak start på sesongen (0-4-5 på de ni første seriekampene) var det tendenser til bedring mot julepausen. Den fremgangen har vedvart etter juleferien og onsdag tok laget en sjelden borteseier nå de slo Hoffenheim 2-1.

Hjemme i Bremen har laget meget sterke 4-1-0 på de fem siste. Men er fortsatt ikke klar av bunnstriden, selv om laget ligger på 11. plass før denne runden. 23 poeng betyr at det langt opp til topp seks. Ingen nye skader for Bremen.

Blant topp seks ligger Bayer Leverkusen som før denne runden lå på 6. plass med 32 poeng. Er fortsatt uten hjemmetap (4-6-0), mes laget står med 4-2-3 på bortebane. 0-0 hjemme mot Borussia Dortmund, ble etterfulgt av 1-0 seier borte mot svake Hertha Berlin i midtuken. Heller ikke Bayer Leverkusen har noen nye fravær.

Det handler om odds dette, og Bayer Leverkusen er satt til altfor stor favoritt i denne kampen. Svært hjemmesterke Werder Bremen må testes til meget spreke 3,40 i odds.Mest lest