Bremen-trener Viktor Skripnik og hans lag har vist storform etter nyttår.
Bremen-trener Viktor Skripnik og hans lag har vist storform etter nyttår. Foto: Martin Meissner (Ap)

Bremen må testes igjen

Rune Bratseths gamle klubb er i kalasform, og skal ha klart bedre seierssjanse enn oddsen indikerer i hjemmemøtet med tabelltoer Wolfsburg søndag.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
VM på ski: Olsson sprenger feltet
VM på ski: Orker Petter råkjøret?
Oddsdobbel 1: Ståle har ikke gitt opp
Oddsdobbel 2: Ny italiensk opptur
Tippetips: Chelsea bør vinne ligacupfinalen
V75 Solvalla: Ekstra V75 fra Sverige

Søndagens langoddsprogram er rett og slett strålende. Det starter tidlig søndag ettermiddag med toppoppgjøret mellom Liverpool og Manchester City og inneholder også ligacupfinalen mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det fotball Europa rundt og VM på ski avsluttes med en meget spennende femmil.

Werder Bremen - Wolfsburg H 3,35
erder har fått en fantastisk start på 2015 og står med 5-1-0 på de siste seks kampene. Uavgjortresultatet kom borte mot Schalke forrige runde, og lagets utlikning kom to minutter på overtid.

Werder ble dermed liggende på åttendeplass, og det skiller fortsatt fem poeng opp til Schalke på den viktige femteplassen som gir mulighet for spill i Champions League neste sesong. Solide 6-3-2 hjemme i Bremen og 6-1-0 på de sju siste hjemmekampene. Midtbanespilleren Fin Bartels soner karantene.

Wolfsburg har imponert i årets Bundesliga. Etter 22 runder ligger laget på annenplass, og det skiller hele ti poeng ned til Borussia Mönchengladbach på bronse. Ettersom Bayern München vant sin hjemmekamp mot Köln fredag kveld, er det elleve poeng opp til Bayern (en kamp mindre spilt for Wolfsburg).

Har ikke tapt en kamp siden 27. november og gjør det også bra ute i Europa. Torsdag ble det 0-0 (og 2-0 sammenlagt) borte mot Sporting Lisboa i Europa League, noe som innebærer at laget er videre til 16. delsfinalen. Står med 4-3-3 på bortebane.

3,35 i odds på at Werder Bremen fortsetter oppturen på hjemmebane mot et Wolfsburg som har hatt et steintøft kampprogram i det siste er svært spennende odds og vi må sette penger på Werder også i dag.