Brentford's Jonathan Douglas (til høyre) i en kamp mot Middlesbrough i januar.
Brentford's Jonathan Douglas (til høyre) i en kamp mot Middlesbrough i januar. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Brentford er ingen bløff

Ingen ventet at nyopprykkede Brentford skulle kjempe om opprykk til Premier League, men laget mener faktisk alvor.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1: Liverpool elsker å leke med Spurs
Dagens dobbel 2: Beksvart for Millwall
V4 Eskilstuna:  Bankerfri lunsj
V65 Forus:  Jackpot og samlebonger
V64 Jägersro:  Jackpot på 1,9 mill
Lunsj-V5 Klosterskogen: Hop serverer lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram byr på en rekke kamper fra engelsk fotball. I Premier League spilles det fire matcher, og i Championship, League One og League Two er det full runde. SHL og Hockeyallsvenskan er også på menyen.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.


Brentford - Watford 2,35
Med blant annet fenomenale 19-1-3 hjemme slo Brentford følge med Wolverhampton opp fra League One etter forrige sesong. Det var ikke mange som trodde at Brentford skulle duge i Championship, men når 29 serierunder er spilt ligger Brentford på en råsterk 4. plass, kun fem poeng bak ledende Bournemouth.

Den gode hjemmestatistikken er opprettholdt i Championship (8-3-3 hittil), men også borte har Brentford bitt godt fra seg (8-1-6). 6-0-4 på de ti siste seriekampene, mens de sju siste hjemme har gitt 5-0-2 (tap mot topplagene Ipswich og Middlesbrough). Lørdag ble det en sterk bortetriumf mot nedrykkstruede Leeds. Ingen nye skader for Brentford etter helgens kamp.

Også kveldens motstander Watford henger godt med i opprykkskampen og er kun to poeng bak Brentford på 6. plass. Det er siste playoffplass, men det er hjemme i London de fleste poengene tas (9-3-3), borte viser ikke tallene bedre enn 6-2-6. De to siste bortekampene er begge tapt. Heller ikke Watford har nye skader etter helgens kamp.

Svært hjemmesterke Brentford blir fortsatt ikke tatt på alvor av bookmakerne og Norsk Tipping og til meget spreke 2,35 i odds, må det bli Brentford som et klart valg i denne kampen. Den oddsen er god nok til å forsvare et singelspill, men på en tirsdag med et gedigent utvalg, er vi i det grådige hjørnet og komber med en annen Championship-kamp til solid odds.