Brentford leverte en strålende bortekamp mot Derby sist og hadde fortjent tre poeng.
Brentford leverte en strålende bortekamp mot Derby sist og hadde fortjent tre poeng. Foto: Julian Herbert (Pa Photos)

Brentford fortsetter å imponere

Årets overraskelse i Championship har fått teften av Premier League.

Kommersielt

Dagens dobbel:  Oilers fester gullgrepet
Oddstips 1:  Hvorfor er Real favoritt på oddsen?
V65 Forus:   Jackhammer med spennende årsdebut
V4 Rättvik:  Goop har nøkkelhestene
V5 Drammen:  Deilig lunsjsnadder

Tirsdagens oddsprogram er av det utsøkte slaget. Det spilles to kvartfinaler i Champions League og tilnærmet full runde i Championship, League One, League Two. I Get-ligaen og SHL kan vi sette pengene på spennende finaleoppgjør.

Dagens oddstips 2

Sheffield Wednesday - Brentford B

Middelhavsfarer Sheffield Wednesday har hatt lite å spille for de siste rundene, og det har også vært tydelig når man ser på prestasjoner og resultater. Det er kun blitt én seier på de seks siste kampene, og på de siste tre har laget tatt to poeng (1-1 hjemme mot Charlton og Huddersfield og 0-2-tap borte for Norwich).

Hjemme på Hillsborough har det ikke vært mye å juble for denne sesongen, og kun 4 av 21 kamper er endt med seier. Wednesday er faktisk det laget i Championship som har scoret færrest mål på hjemmebane (14). Selv kastastrofeklubben Blackpool har scoret flere (18).

Will Keane sliter med en ankelskade og har returnert til Manchester United. Den defensive midtbanespilleren Jose Semedo har også ankelproblemer, og det ser ut til at Claude Dielna, Joe Mattock og Glen Looven mister resten av sesongen.

Brentford er et av ligaens beste bortelag (33 poeng på 21 kamper) og har med sine 30 bortemål scoret mer enn dobbelt så mange mål på fremmed gress som Wednesday har klarte å putte på Hillsborough.

Årets overraskelse i Championship kjemper en knallhard kamp med tre andre lag om de to nederste playoffplassene. Før midtukerunden skiller det ett poeng opp til Ipswich på den gjeve sjetteplassen, mens Derby på femte ligger to poeng foran.

Brentford kommer fra en meget imponerende kamp borte mot Derby, og det kan ikke betegnes som annet enn et ran at Darren Bent reddet ett poeng for hjemmelaget på overtid. I de to foregående bortekampene ble det 4-1 mot Fulham og 3-2 mot Blackburn, så borteformen er formidabel.

Den innlånte Everton-spissen Chris Long har stått over de to siste kampene med skade, og unggutten betegnes som tvilsom til kveldens kamp. Lewis Macleod er tilbake fra skade, men må jobbe mer med kampformen. Spissen Scott Hogan er uaktuell.

Et bortesterkt og opprykksjagende Brentford børt ha gode vinnermuligheter mot hjemmesvakt og uinspirert Wednesday. B spilles til 2,10 i odds.

Kampstart: 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus