Brommapojkarna har tapt kun én kamp de siste syv.
Brommapojkarna har tapt kun én kamp de siste syv. Foto: Maja Suslin / Tt (TT NYHETSBYRÅN)

Brommapojkarna byr på problemer

Det svenske bunnlaget har slitt i sesongåpningen, men er på vei opp og frem. I dag møter de deres kanskje største oppgave denne sesongen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagstips:
Dagens singel: Molde jakter drømmescenario

Det er Europa League som er i førersetet på dagens langoddsprogram.

Dagens langskudd
Brommapojkarna - Torino, H 5,50

Dagens langskudd

Brommapojkarna - Torino H

Hjemmelaget har hevet seg betraktelig etter en meget tøff start på sesongen og har nå 2-4-1 de siste syv kampene. For eksempel Malmö har fått merke hvor vanskelig det kan være å besøk dagens vertskap.

Kommer til denne kvalifiseringsrunden etter en meget solid 5-1-seier over Crusaders. 1-4-3 på hjemmebane vitner dog om et lag som sliter med å avgjøre kamper i sin favør.

Torino kom seg til Europa League med nød og neppe etter en høydramatisk Serie A-avslutning, og er nå klar til å forsvare sin ære i Europa. Har 1-1-1 i sine tre vennskapskamper mot høyst variabel motstand.

Har hatt mange attraktive spillere i sin stall det siste året, og den mest attraktive av dem alle, Ciro Immobile, er solgt til Borussia Dortmund. Inn har Fabio Quagliarella kommet for å erstatte fjorårets toppscorer i Serie A. Med all respekt for sistnevnte, er det som å erstatte en ny Ferrari med en gammel Fiat Panda. I tillegg har Antonio Nocerino blitt hentet fra Milan.

Torino er enorm favoritt over to kamper, men Brommapojkarna kan absolutt hevde seg på hjemmebane. De er inne i en god periode, har kampformen inne og vet de må vinne for å ha en sjanse i dette oppgjøret. Og når oddsen er fantastiske 5,50 på hjemmeseier, blir det vanskelig å si nei!


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør