Sunderland-keeper Vito Mannone hadde ingen god dag på jobben mot Southampton for to uker siden og måtte se at hele åtte mål gikk inn i nettmaskene.
Sunderland-keeper Vito Mannone hadde ingen god dag på jobben mot Southampton for to uker siden og måtte se at hele åtte mål gikk inn i nettmaskene. Foto: Chris Ison (Pa Photos)

Bunnkampen blir en ny nedtur for Sunderland

Vi gir Brede Hangeland og Crystal Palace gode vinnermuligheter i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 2:   Store skadeproblemer for Rangers
Dagens langskudd
Spill til 5,55 i odds!
V65 Drammen: Fortjener ikke prosentene
V64 Mantorp:
  Per er på gang

Det ble en brukbar uke for undertegnedes oddstips, med treff på seks av tolv ordinære anbefalinger og et overskudd på 22 prosent. Så langt i 2014 har 252 ordinære tips gitt en tilbakebetalingsprosent på 104,52 (alle spill satt hos Norsk Tipping med 100 kroner i innsats).

Mandag er det nye vinnermuligheter, og vi kan blant annet spille på Premier League, Serie A, La Liga og Superligaen på langoddsprogrammet.

Dagens oddstips

Crystal Palace - Sunderland HPalace spilte meget godt den første omgangen borte mot West Bromwich sist og ledet fortjent 2-0. En omdiskutert scoring seks minutter etter hvilen og et straffemål tre minutter på overtid sørget imidlertid for at laget fra London mistet to viktig poeng i bunnstriden.

Ligger på 16. plass med ni poeng på ni kamper.

Damien Delaney er tilbake etter karantene å ha sonet sist. Scott Dan og James McArthur betegnes som usikre, men resten av troppen er tilgjengelig.

Sunderland trengte en umiddelbar opptur etter den forferdelige 0-8-forestillingen mot Southampton for to uker siden, men en brøler av Wes Brown og et overtidsmål førte til at hjemmekampen mot Arsenal ble en ny, trist affære.

Har tatt ett poeng mindre enn kveldens motstander og ligger tredje sist.

Spissen Steven Fletcher måtte ut med skade mot Arsenal, men er friskmeldt til kveldens kamp. Sebastian Coates, Billy Jones, Ricky Alvarez og Emanuele Giaccherinibefinner seg fortsatt på skadelisten.

Dette er et meget viktig oppgjør i bunnstriden, og en eventuell vinner vil gjøre et byks oppover på tabellen. Vi tror det er Palace som får gleden av dette i kveld.

Det er det flere årsaker til: Laget har vist et nokså høyt toppnivå i høst og scorer flere mål enn de fleste andre lagene på den nedre halvdelen av tabellen. Kan faktisk gå forbi lag som Liverpool, Tottenham og Swansea på scoringslisten dersom det blir scoret mål i kveld.

London-klubben har nesten aldri ballen mest i Premier League-kampene, men er giftige på sine raske og presise overganger. Det er noe et Sunderland-forsvar med ti baklengs på de to siste kampene kommer til å få merke i kveld.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør