Forsvareren Karim Djellabi (til høyre) er usikker til møtet med Tours i kveld, men Auxerre bør uansett ha gode vinnermuligheter mot Ligue 2s dårligste lag.
Forsvareren Karim Djellabi (til høyre) er usikker til møtet med Tours i kveld, men Auxerre bør uansett ha gode vinnermuligheter mot Ligue 2s dårligste lag. Foto: Romain Lafabregue (Afp)

Bunnlaget får bank igjen

Seks strake tap og ingen lys i tunnelen for Ligue 2s svakeste lag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddstips: - Ny nedtur for Rösler
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V5/V4 Øvrevoll: Festen er ikke over
V65 Jarlsberg: Fredagskveld med to bankere
V64 Romme: Ohlsson får tillit
V5 Biri lørdag: Hoppa som er for god for V75

Fredagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Championship.

Dagens langskudd

Tours - Auxerre BTours åpnet sesongen brukbart, men har falt helt sammen utover høsten og står med seks tap på rad i Ligue 2.

I et desperat forsøk på å snu trenden ble trener Olivier Pantaloni sparket 21. oktober, men laget har ikke sett noe bedre ut under vikaren Alexandre Dujeux .

Topscorer Youssef Adnane (fem seriemål) ble utvist i 1-2-tapet for Laval sist, og spissen må sone i dag. Dårlig nytt for et lag som bare har scoret fire mål på de siste seks kampene. Den unge angriperen Saif-Eddine Khaouiser ut til å være eneste skadefravær.

Auxerre har ikke klart å etablere seg som et topplag i Ligue 2 etter nedrykket fra Frankrikes høyeste divisjon i 2012. Var inne i en god periode før det ble 0-3-tap hjemme for Brest sist. Brest er i kanonform og fremstår som en klar opprykkskandidat, så det var ikke helt uventet at Auxerre skulle gå på en smell.

Ligger på 10. plass med 17 poeng og trenger seier i kveld for å komme inn i opprykkskampen. Er det fjerde beste bortelaget med 2-3-1 på seks kamper på fremmed gress.

Midtbanespilleren Jamel Ait Ben Idir er ute med karantene. Han erstattes av Remi Mulumba,som er tilbake etter soning. Backen Karim Djellabier tvilsom. Et par andre skadeproblemer i troppen, men dette dreier seg ikke om faste spillere.

Tours er helt ute av slag om dagen, og vi er litt overrasket over at Norsk Tipping har 2,20 på hjemmeseier. Vi fristes langt mer av 2,90 på B og spiller dette som dagens langskudd.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør