Calle hele veien?

Vi har god tro på at 1 Haugedals Calle sporer V5-finalen fra start til mål på Drammen i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for gratis V5-tips m/løpskommentarer

To hester hever seg over mengden i tidsløpet som avslutter V5-rebusen i Drammen i kveld. 15 Sinsen Lykke gikk endelig feilfritt sist og da ble det en imponerende seier på 26.6 full vei. Vi har dog vondt for å se Järvsöfaks-datteren holde seg i skinnet når hun må runde et helt felt på den lille Drammensovalen.

Skulle ikke vært med
Nei, dette løpet tror vi bestemt 1 Haugedals Calle leder hele veien for alltid offensive Tom Erik Solberg. Faktum er at hesten tidsmessig har gått så fort at den ikke skulle vært med i løpet i det hele tatt. I V75-løpet på Forus nest sist ble hesten annen etter Voje Frigg, men grunnet feil på tidtakeranlegget ble ikke tiden på andre enn vinneren notert. Haugedals Calle gikk nok under 28.0 den lørdagen - attpåtil på stayerdistanse. I kveld har hestene på 20 meter maks 28.5 i rekord, mens Calle altså står flott til på strek!

4-åringen etter Moe Odin har virkelig utviklet seg flott, og vi tror Solberg inntar føringen direkte. Da skal det bli alt annet enn enkelt å hente igjen Gottling-traveren som har konkurrert jevnt mot årgangstoppene på slutten. Sist varmet han strålende før Kongepokalen, men ble for hissig bak bilen og var borte direkte. Hesten sto altså til 6.3 i vinnerodds mot Järvsöviking & co.

Jensen banker Jensen
Trond Søhoel Jensen er en trener som virkelig har fått fart på sakene det siste året. I kveld tror vi hans nyimporterte svenske 9 Giant Desert tar seg av den fjerde avdelingen for Thor Borg. Vi har sett etpar av seiersløpene 5-åringen tok i Sverige i fjor, og tror han er seiersklar mot helt riktig motstand i kveld. I Norgesdebuten gjorde nemlig Giant Chill-sønnen et fint løp til tredje bak meget gode Mantra og Deux, og noterte fine 16.4/2.140a etter over tre måneders pause. Står i rygg på strartraske 2 Happy Dun Dee, og dermed tror vi det foreløpige tredjevalget vil få en fin reise i andresporet. Hesten er nemlig svært startrask, og virker helt ukomplisert. Med ruseren 4 Redwin Turnpike i feltet ligger det dessuten an til hardt tempo innledningsvis, og da tror vi Giant Desert bokfører livets femte seier i den femtende starten.

Med to bankere kan vi dekke godt opp i det tre innledende avdelingene.
I V5-2 synes vi dog en kvartett skiller seg ut i form av 3 Scarlet Sensation, 4 Tinita Surprise, 5 UN Dollar samt 8 K.L.M. Super Nova.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 324 og 1.200 kroner der det største forslaget er en samlebong der vi kjører lillebongen 10 ganger.

Mest lest