BACK IN BLUE: Cardiff er tilbake i blått og i god form.
BACK IN BLUE: Cardiff er tilbake i blått og i god form. Foto: David Davies (Pa Photos)

Cardiff jakter to på rad

Fire kamper på rad har Cardiff ungått tap og i dag møter de svært overkommelig motstand.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny mandag:
Oddstips 1
: Superspissene skyter AIK mot gull

Fullstendig oversikt: Slik er ukens TV-kamper

V65 Leangen: - Det burde ikke være snakk om saken
V4 Åby: Strålende omgang på Åby

Det er et noe snevert langoddsprogram denne mandagen, men det er alltid gull for den som graver. Toppkamp i Allsvenskan og spennende oppgjør i Championship er trolig høydepunktet i dag.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Cardiff + Randers, samlet odds 3,57.

Cardiff - Bristol City, H 2,10
Forrige uke backet vi Cardiff hjemme mot Middlesborough til deilig odds, og den innfridde som bare det. Det var hjemmelagets fjerde kamp uten tap og motstanden har faktisk ikke vært all verden. De fikk med seg ett poeng borte mot serieleder Brighton i denne perioden, til eksempel.

Cardiff er kjent som et solid hjemmelag og har begynt denne sesongen på tradisjonelt vis. 4-1-1 er solid poengfangst og playoffplassene er virkelig innenfor rekkevidde. De har sluppet inn bare fire mål på seks hjemmekamper, dog scoret kun åtte. De siste fem hjemmekampene har de vunnet fire av.

Vi får neppe se mange endringer fra laget som slo Middlesborough. Kenwyne Jones er stadig skadet, mens Joe Ralls trolig rekker kampen.

Bristol gjorde en svært solid figur borte mot ligaleder Brighton i forrige runde, men kom til slutt til kort grunnet en sen Bobby Zamora-scoring. De skapte uansett nok til å vinne kampen, uten at selvtilliten ble nevneverdig styrket av det sene nederlaget.

Selv om de på ingen måte har vært en kasteball denne sesongen, ligger Bristol rett over nedrykksplassene. Hvert poeng blir viktig, og de er trolig fornøyde med uavgjort her.

Det er ingen nevneverdige skadeproblemer for gjestene, som kan stille uforandret fra sist.

Cardiff har los på playoffplasseringene og er normalt et bunnsolid hjemmelag. Denne kampen er litt topp mot bunn og vi tror Cardiff viser kvalitetsforskjellene og innfrir til helt godkjente 2,10 i odds.

Randers - Odense, H 1,70
Det er ikke fotball som har vært i fokus i Randers i det siste, skal vi tro danske medier. Et utenlandsk konsortium planlegger nemlig å kjøpe klubben og pøse inn såpass mye penger at de kan bli dansk mester.

Denne sesongen har de vært noe ustabile, men det er først og fremst mot topplagene som Aarhus, Midtjylland og FC København de har tapt kamper. I tillegg fikk de en smell mot Viborg. Hjemme har de en helt godkjent start med 3-1-2.

Fire av de siste kampene har de vunnet i alle turneringer. Til denne kampen stiller hjemmelaget med fulltallig tropp.

Odense er Superligaens Bryne, kronisk ustabile. Forrige helg fulgt de opp 5-1-seieren over Nordsjælland med å tape hjemme for SønderjyskE, og de slipper inn nesten to mål i snitt per kamp. Det hjelper at de nesten scorer like mye, dog.

Gjestene blir tvunget til å gjøre endringer grunner Azer Busuladzic' suspensjon. Ellers er de uten skadde Anders Jacobsen.

Randers er nok det beste av disse lagene og har en fulltallig tropp til disposisjon. Hjemmebanefordelen avgjør fordel Randers, og oddsen på 1,70 kan godtas.

Totaloddsen på 3,57 på et par gode favoritter er absolutt verd et forsøk.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør