Foto: REUTERS/Phil Noble (Scanpix)

Champions League-dobbel på oddsen

Singelspillet på Brann i går satt til 2,60, i kveld prøver vi et spill på hver av kvartfinalene i Champions League.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Utvalget er ikke det helt store på påskeprogrammets siste dag, vi sikrer en spennende kveld foran TV-skjermen med en liten innsats til drøyt tre i odds.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Brukbar odds på storfavoritten
Kampen om avansement ble avgjort i første kamp, etter Liverpools 3-0-seier i Eindhoven. Lagene møttes også i gruppespillet, der det ble 2-0 i tilsvarende kamp og 0-0 i omvendte oppgjør. Liverpool har fått grepet om tredjeplassen i Premier League etter seier i de to siste. Møter Man City borte lørdag. 12-3-1 hjemme. Kuyt er suspendert og Aurelio skadet, ellers insisterer manager Benitez på å ikke spare spillere tross et spesielt utgangspunkt.

PSV hadde lenge full kontroll på seriegullet i Nederland, men etter bare to poeng på de fire siste har Ajax og AZ Alkmaar spist opp forspranget, og ligger nå bare to poeng bak. Møter Twente på 4. plass i ligakamp lørdag. 8-5-3 borte i ligaen, 1-1 på Emirates da Arsenal ble slått ut i forrige runde. Stiller som i den første kampen redusert av skader, Alex, Afellay, Mendes, Reiziger, Alcides og Kromkamp er ikke med i troppen.

1,50 på ny seier til vertene er absolutt godkjent. Liverpool kollapset i to cupkamper mot Arsenal her for noen måneder siden, og vi holder innsatsene på et moderat nivå i denne kampen uten reell betydning.

Uavgjort til pause i München
Returkamp etter 2-2 på San Siro. Ingen hadde regnet med Bayern tross avansement fra gruppespillet, men under ledelse av hjemvendte Ottmar Hitzfeld har laget bokstavelig talt fått en ny vår. Kjemper nå om gull i Bundesliga, og var det bedre laget da Real Madrid ble sendt ut i forrige runde. 9-4-1 hjemme i ligasammenheng. Viktige Kahn og van Bommel er tilbake etter karantene. Sagnol og Demichelis er uaktuelle med skader, dessuten er Lucio, Hargreaves og Schweinsteiger usikre.

Milan har kun tapt for byrival og serieleder Inter på de 12 siste kampene, kjemper om 4. plassen og Champions League-kvalik etter poengstraff og en dårlig start på årets Serie A-sesong. Imponerer likevel ikke veldig, 0-0 i begge kampene mot Celtic i forrige runde. 4-8-2 borte i ligaen, hvorav én seier på de seks siste. Gilardino er suspendert.

Bayern avanserer med 0-0, og vi tror ikke det ellers så offensive laget tar unødvendig risiko så lenge kampen er målløs. 2,05 er blant de bedre i markedet.

Mest lest