GOOOOL: Bayer Leverkusen har virkelig nytt godt av låneavtalen til Manchester United-spiss Javier Hernandez.
GOOOOL: Bayer Leverkusen har virkelig nytt godt av låneavtalen til Manchester United-spiss Javier Hernandez. Foto: Michael Probst (Ap)

Chicharito er i sitt livs form

Han har scoret de siste syv kampene for Bayer Leverkusen og møter i dag et skikkelig gjestfritt forsvar.

Kommersielt

Det er første halvdel av ukens Champions League-runde på langoddsprogrammet tirsdag, og det spilles mange kamper i England og i hockey-verden.

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Oddstips 2:
Man kan stole på Müller
Oddstips 3:
Blackpool har tapt seks på rad
Oddslangskudd:
Denne mannen scorer mer enn Hulk

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

V5A Bjerke: HC byr på en luring
V4 Boden:
Ny åpen V4-omgang fra Sverige
V65 Forus:
Pål Buer herjer på Forus

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 17.55.
Javier Hernandez scorer mot BATE, 2,30 i odds.

Når Chicharito først er i scoringsform, er han ustoppelig. Vi har sett det for Manchester United, for Real Madrid en periode i vår og nå senest for Bayer Leverkusen. De siste syv kampene i alle turneringer har han scoret totalt ti mål, og ikke én gang har han gått målløs av banen i disse siste kampene for klubblaget.

Landslagspausen satt åpenbart ikke en stopper for flytsonen, i helgen vant han bortekampen mot Eintracht Frankfurt for sitt lag med to scoringer.

Han er også straffetaker, men bare ett av de ti målene de siste syv har kommet fra ellevemetersmerket.

Leverkusen reiser i dag til Hviterussland for å møte BATE, et lag som er svært gjestfrie defensivt (noe Leverkusen også er, for så vidt). BATE har sluppet inn elleve mål på fire kamper og bare hjemme mot Barcelona har de ikke sluppet inn mer enn to mål.

Nei, å holde nullen virker ikke å være BATEs beste egenskap, som tapte 1-4 for dagens motstander i Tyskland.

Vi forventer at gjestene scorer både ett og to mål, og da er det svært sannsynlig at Javier Hernandéz står bak minst ett av dem. Han er i sitt livs form - angrer du, van Gaal? - og 2,30 på at han scorer mot gjestfrie BATE er et svært spennende objekt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør