AVGJORDE SIST: Kevin de Bruyne vant den jevne kampen for Manchester City mot Sevilla.
AVGJORDE SIST: Kevin de Bruyne vant den jevne kampen for Manchester City mot Sevilla. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

City er ikke like heldige i kveld

De lyseblå hadde lykken på sin side mot Sevilla for to uker siden, noe de ikke kan regne med i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Ikke gå glipp av den spennende nyheten i Nettavisens Fantasy-spill. Nå kan du få verdens beste spillere på ditt Fantasy-lag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Benitez' Real Madrid begynner å ta form
Oddstips 3:
Wednesday i herlig flyt
Oddslangskudd: Tysklands formlag lamslår Juventus

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

V5A Jarlsberg: Flåtens unghester leverer

Vi har et strålende langoddsprogram foran oss tirsdag. Den fjerde av seks runder i gruppespillet i Champions League innledes og vi har åtte meget interessante kamper foran oss. I tillegg spilles det en rekke kamper i Championship og Champions League i ishockey spilles første kamp i åttendelsfinalene der Storhamar skal brynes seg på finske TPS.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Sevilla - Manchester City, H 2,65.

Spanjolene er nødt til å føle at de fikk dårlig betalt forrige kamp mot Manchester City, der de hadde et poeng dypt nede i lommene før Kevin de Bruyne avgjorde helt på tampen.

Det andalusiske storlaget har kommet seg noe etter den begredelige sesongstarten de fikk, som forventet etter mange utskiftninger i laget. I tillegg hadde skader mye å si, og der er situasjonen mye bedre enn på lenge. Nå har de tre seire de fem siste i ligaen, men tapte 1-2 for solide Villarreal på bortebane i helgen.

Hjemmelaget Sevilla er alltid å regne med og det er hovedgrunnen til at vi backer H i dette spillet. På Ramon Sanchez Pijuan er det alltid full kok, og det blir en meget spesiell ramme rundt denne kampen. Sevillas spillere kommer til å sverme rundt City og det skal bli vanskelig å stå imot!

Kevin Gameiro har spilt mye spiss denne sesongen og er skadet. I hans sted kommer meget kompetente Fernando Llorente. Ever Banega er tvilsom, men starter om han er klar nok.

Slumpet til seier
Manchester City slumpet seg til nok en knepen seier i helgen, da de slo Norwich takket være et straffespark i sluttminuttene. Det stemte ikke spesielt bra for Manuel Pellegrinis menn og de var langt fra sitt beste nivå i helgen.

Det var de også sist de møtte Sevilla, og prestasjonene i Europa har generelt vært langt under pari. De har to knepne 2-1-seire over henholdsvis Sevilla hjemme og Borussia Mönchengladbach borte. Det kan virke som om mangelen på kollektiv Europa-erfaring fortsatt er en hemsko for de lyseblå.

Fortsatt er de uhyre viktige offensive brikkeren Sergio Agüero og David Silva skadet. Det er også Samir Nasri og Pablo Zabaleta. Det hjelper neppe mye at Gael Clichy og Fabian Delph er tilbake i full trening.

Her er det klart mest attraktivt å angripe hjemmeoddsen. Vi tror City vil slite stort med å henge med i svingene og Sevilla trenger virkelig denne seieren for å holde i live drømmen om avansement.

2,65 på hjemmeseier er et soleklart valg i denne kampen og vi er bare nødt til å angripe hjemmeseier når de er underdog.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør