Manchester City overbeviste stort i seriepremieren borte mot West Bromwich.
Manchester City overbeviste stort i seriepremieren borte mot West Bromwich. Foto: Jonathan Brady (Pa Photos)

City-stjernene skinner igjen

Manchester City imponerte i seriepremieren borte mot West Bromwich. Søndag er det duket for hjemmekamp mot Chelsea.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Stabæk velges foran Rosenborg
Oddstips 3: Nå er det verd å spille Gytkjær
Tippetips: Mjøndalen må ha tre poeng
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport
V4 Gøteborg galopp: Herlig galoppomgang i vente
V64 Kalmar: Jackpot med drøye 1,1 mill ekstra
V65 Sørlandet: Nesten 700 000 kr ekstra i sekserpotten

Et deilig langoddsprogram venter søndag med massevis av norsk og internasjonal fotball. Gigantmøte mellom Manchester City og Chelsea i Premier League, fem kamper fra Tippeligaen og kanonspennende toppstrid i Allsvenskan er noen av ingrediensene.

Det ble en strålende lørdag for våre oddstips. Ipswich ble lansert som lørdagens beste spill og innfridde (odds 2,05). Dobbelen med seire til Viking og Caen lørdag kveld til herlige 3,83 satt også. Så får det gå at West Ham ikke vant sin hjemmekamp mot Leicester. De som fulgte våre tips kunne uansett glede seg over et flott overskudd.

Manchester City - Chelsea H 2,05
Manchester City hadde flere spørsmålstegn heftet ved seg foran seriepremieren borte mot West Bromwich, men et meget overbevisende City dominerte fra start til slutt og vant 3-0. På sitt beste er det neppe noen tvil om at Manchester City har det høyeste maksnivået i England, og fortsetter denne gjengen å prestere slik som mot WBA blir de favoritt til å ta ligagullet.

Chelsea ledet både 1-0 og 2-1 i hjemmepremieren mot Swansea, men fikk sin keeper Thibaut Courtios utvist allerede etter 52 minutter og det forklarer selvsagt mye om hvorfor det ikke ble seier. Tapte kun tre seriekamper i fjorårssesongen, og selv om laget ikke alltid var like overbevisende, ble det et klart ligagull ettersom Manchester City på andreplass og Arsenal på tredje, begge noterte seg for sju tap.

For City er det helt sikkert at nyervervelsen Fabian Delph heller ikke rekker søndagens kamp, og Fernando er heller ikke med. Venstreback Gael Clichy er usikker, mens Sergio Aguero trolig får startplass søndag, etter å ha startet på benken mandag.

For Chelsea må keeper Thibaut Courtios sone karantene etter utvisningen sist helg, mens Oscar er usikker.

Manchester City har vunnet fire av de seks siste tilsvarende, men ikke vunnet noen av de to siste. Chelsea vil garantert være fornøyde med ett poeng, men Manchester City har mange strenger å spille på offensivt. 2,05 i hjemmeodds er godkjent og vi setter pengene våre på City-seier søndag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør