Dagens beste odds

Ishockey og UEFA-cup dominerer programmet i dag, vi prøver en dobbel til 2,77 i odds.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Godt betalt bankerkandidat
Lillehammer sikrer eliteseriespill også neste år med seier i denne. Er det klart beste laget i denne kvalifiseringen, og Lørenskog bør ikke være noe hinder på veien. Lillehammer slo Lørenskog 6-0 hjemme, og vinner også i dag. Trondheim vant til sammenligning 8-2 her for litt siden, og Lillehammer er hakket bedre enn trønderne. Klar B, og oddsen er markedsledende.

Osasunas nedtur fortsetter
Rangers må nøye seg med nok en andreplass i den skotske serien, og har naturligvis store ambisjoner i denne turneringen. Tre strake seirer i ligaen, og trenerskiftet ser ut til å ha slått meget positivt ut. Solid hjemmestatistikk i Europacup-sammenheng. Førstekeeper McGregor er suspendert.

Osasuna sliter offensivt, og styrer mot en plass litt under midten i Primera Division. Har kun scoret ett mål på de fem siste, og det var i en returkamp i den spanske cupen der laget lå under med tre mål fra det første møtet. Valdo, Milosevic, Soldado, Punal og Del Porte er alle uaktuelle, i tillegg varsles det flere endringer fra laget som tapte mot Racing i helgen.

Vertene vet de må vinne her for å ha en realistisk sjanse til avansement, og med et alltid entusiastisk hjemmepublikum i ryggen tror vi de lykkes til 2,05 ganger innsatsen.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Mest lest