Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)

Dagens beste spill på oddsen

Spennende hockeydobbel på oddsen i dag

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Borteseier i Fredrikstad

Stjernen tapte sist fortjent 0-3 hjemme mot Comet, og lite stemmer for laget fra Fredrikstad for tiden. De slipper inn enkle mål, og skaper minimalt fremover. Med 3-4-10 til nå har de kun TIK bak seg på tabellen. Stjernen har nå tapt fem på rad, og det hjelper heller ikke at de sliter med skader. Stavanger startet sesongen helt forferdelig, men har kommet seg noe etterhvert. Sist ble det 1-2 tap hjemme mot sterke Sparta, men før de hadde de 4-0-1.

Stavanger tapte her i andre serierunde, men forutsetningene er nå anderledes. Stavanger har mannskap godt nok til å kjempe om "bøtta," og vi tror de tar alle poengene denne gang. 1,95 kjøper vi.

Kan Sparta skrelle på Jordal?

Toppkamp på Jordal Amfi. VIF topper, to poeng foran dagens motstander. Sist vant de som ventet enkelt borte mot jumboen TIK. Gangen før slo de Lillehammer 3-0 hjemme, men formen i det siste har ikke vært på topp. Før den kampen tapte de etter forlengning både mot Furuset og Comet, og for noen uker siden ble det flaue 2-5 borte mot svake Stjernen. 4-3-0 på egen is til nå. Sparta tok sist en sterk borteseier mot Storhamar, og er i kjempeform. Med sju strake seirer har de for alvor meldt seg på i gullkampen. 4-1-2 på fremmed is totalt.

Dette anser vi som helt åpent, og da prøver vi naturligvis noen slanter på formsterke Sparta til 2,95.

Mest lest