TØFF OPPGAVE: Vi tror Aston Villa blir for sterke på Wembley i dag. Her er Liverpool-kaptein Steven Gerrard under hans egne avskjedskamp på Anfield tidligere i vår.
TØFF OPPGAVE: Vi tror Aston Villa blir for sterke på Wembley i dag. Her er Liverpool-kaptein Steven Gerrard under hans egne avskjedskamp på Anfield tidligere i vår. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

De knuser Gerrards finaledrøm

Steven Gerrard og Liverpool er bare én kamp unna en drømmefinale i FA-cupen. Men motstanderen vil gjøre alt for å spolere festen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: Bradley har alltid en plan
Oddstips 2: Drømmestart hos Bryne
Tippekupongen: Molde setter skapet på plass
Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
Jägersro galopp: Nettavisen jakter trippel i galopp
TV-fotball: Sjekk søndagens oversikt over TV-fotball

På søndagens langoddsprogram er det bare å slå seg løs. Tippeligaen og OBOS-ligaen glimter til fra beste side, mens Serie A, FA-cupen og Premier League krydrer et nydelig oddsprogram.

Lørdagens oddstips gikk så som så. Det ble kun ett treff på fire forslag - dog var det langskuddet til 3,20 i odds.

Dagens langskudd, spillstopp klokken 15.55.
Aston Villa - Liverpool, H 4,75

Dagens langskudd

Aston Villa - Liverpool H

Endelig er Aston Villa på gang og forrige helgs triumf på White Hart Lane var minneverdig.

Ikke bare ga den sårt tiltrengt pusterom i bunn av Premier League-tabellen, men de fikk også mer frihet til å konsentrere seg om denne semifinalen som spilles på Wembley.

Og hvilken triumf det hadde vært for Aston Villa å krone en flott vårsesong med FA-cupfinale på Wembley.

Etter at Tim Sherwood tok over roret på Villa Park, har de virkelig sett ut som et annet lag - spesielt offensivt. Christian Benteke er i sin livs form og de virker genuint glade for å kunne spille fotball sammen i Aston Villa for tiden.

Skadesituasjonen er imidlertid et stort problem for Sherwood: Ciaran Clark og Chris Herd er begge skadet, mens Carlos Sanchez er suspendert.

I tillegg er Gabriel Agbonlahor, Philippe Senderos, Aly Cissokho og Alan Hutton betegnet som tvilsomme.

Kranglet seg videre
Det måtte to kamper til for å sende Liverpool til Wembley mot Blackburn. Men Philippe Coutinho gjorde som han har fått til vane denne våren - avgjøre på lekkert vis.

Mot Tim Sherwoods lag har Brendon Rodgers likt seg godt i fjor, og deres offensive spillere nyter ofte godt av de store rommene som oppstår.

Forhåpentligvis, for dette tipsets skyld, har Sherwood lært.

Uansett: Liverpool har ikke overbevist i særlig stor grad den siste tiden, til tross for to seire på rad. Mot Newcastle, som virkelig er tafatte for tiden, fikk selvtilliten imidlertid en etterlengtet boost.

Jordon Ibe har spilt cup for et annet lag og kan ikke spille for Liverpool. Mamadou Sakho, Adam Lallana og Daniel Sturridge er alle skadet.

Selv om Liverpool nok fortjener favorittstempelet, er 4,75 en utrolig lekker odds. Vi tror det er gode penger å hente på en ny Villa-triumf i dag!

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør