Sympatiske Brian Deane gjør sin siste kamp som trener for Sarpsborg i kveld.
Sympatiske Brian Deane gjør sin siste kamp som trener for Sarpsborg i kveld. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Deane avslutter med stil

Både Sarpsborg-trener Brian Deane og Lillestrøm-trener Magnus Haglund avslutter med sine klubber søndag. Vi tror klart mest på Sarpsborg.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Tippekupongen: Skjebnekveld i Tippeligaen
Dagens langskudd: Arsenal altfor stor favoritt
Dagens dobbel: Zlatan er tilbake
Tippeligaen: Full skade- og karanteneoversikt
V65 Sørlandet: Jackpotkveld med Martine
V64 Jägersro galopp: Storfavoritter i fare
V4 Bergsåker:
Bergh putter Putte

Vi står foran en uhyre spennende søndag når aller siste serierunde av Tippeligaen anno 2014 skal spilles. Det meste er som kjent avgjort, bortsett fra sølvkampen og ikke minst om det blir Brann eller Sogndal som må ut i playoff. I Frankrike er det duket for gigantisk toppoppgjør mellom PSG og Marseille der Zlatan Ibrahimovic muligens returnerer etter sitt langvarige skadefravær. I tillegg til dette er det naturligvis en rekke godbiter fra både England og Europa ellers. 


Sarpsborg - Lillestrøm H 2,30
Det er ikke veldig mange interessante spilleobjekter i Tippeligaen søndag tross sesongavslutning. Lav odds på de lagene som har noe å spille for gjør flere av kampene uinteressante som spilleobjekter. Men i Sarpsborg er det ihvertfall gangbar hjemmeodds.

Det er ikke lett å forstå hvorfor Brian Deane ikke får fornyet kontrakt med Sarpsborg. Engelskmanne har gjort en flott jobb med laget, selv om det har vært litt variable takter på slutten. 6-6-2 er sterke tall hjemme. Gudmund Kongshavn, Duwayne Kerr og Martin Thømt Jensen er ute med skader.

Lillestrøm har levert en strålende sesong og gjort alle eksperttips til skamme. Dessverre for Lillestrøm , så har trener Magnus haglund valgt å returnerer hjem til Sverige etter denne sesongen.

Lillestrøm blir nummer fem uansett utfall av denne, men er fortsatt klart bedre hjemme på Åråsen enn borte. Stian Ringstad, Frode Kippe og Erling Knudtzon er skadet.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus