*Nettavisen* Sportspill.

Deila snyter Berg for Mesterligaen

Arbeidergutten Ronny Deila har gjort det stort i fotballverden. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

Ronny Deila og Henning Berg skal kjempe om en plass i det gjeveste selskap. Da blir det fort tøft for Berg og polakkene.

30.07.14 08:36

Sportspills øvrige onsdagstips:
Oddstips 2: Feyenoord savner ikke suksesstreneren
Tippekupongen: Mange nordmenn i Europaspill

Det er utelukkende Mesterligaen som preger begivenhetene på onsdagens langoddsprogram. Her det snacks i fleng!

Dagens singel
Legia Warszawa - Celtic, B 2,35

HTML EMBED

Dagens singel

Legia Warszawa - Celtic B
HTML EMBEDDette er stort for lille Norge. To norske trenere skal i kamp om en plass til Mesterligaens gruppespill, og det er veldig mye som står på spill i Polen denne onsdagen.

Henning Berg har virkelig fått føle på presset den siste tiden, og mange spådde at han ville bli arbeidsløs uten seier mot St. Patricks forrige runde. Uansett hvor mye hold det var i de spekulasjonene, slapp Berg å bekymre seg mer etter en solid 5-0-seier i Irland.

Den seieren ble fulgt opp av en 3-1-seier mot Cracovia i hjemlig liga denne helgen, og det virker som de er på rett kjøl etter en meget kronglete sesongåpning.

Ronny Deila har hatt en komfortabel åpning som Celtic-manager, og tapte først for noen dager siden i en meget reservepreget treningskamp mot St. Pauli.

Hadde få problemer med å sende hjem Reykjavik med 5-0 sammenlagt i forrige kvalifiseringsrunde. Har et meget sterkt lag på papiret, som har blitt forsterket av Jo Inge Berget for et par dager siden.

2.30 er oddsen på borteseier og blir dagens spill fra Champions League. Celtic har en helt annen kvalitet i mannskapet, og burde vinne mot den gamle Rangers-spilleren Henning Berg på hans egne hjemmebane.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.