MÅLMASKIN: Betis-legenden Ruben Castro står bokført med åtte liganettkjenninger denne sesongen. Dette er for øvrig tredje gang vi bruker dette identiske bildet siden Betis rykket opp.
MÅLMASKIN: Betis-legenden Ruben Castro står bokført med åtte liganettkjenninger denne sesongen. Dette er for øvrig tredje gang vi bruker dette identiske bildet siden Betis rykket opp. Foto: Jose Jordan (Afp)

Denne ringreven kan sjokkere Barcelona

Ruben Castro scorer "alltid" på bortebane, og oddsen for at han gjør det igjen er meget fristende.

Kommersielt

Det er spansk og skotsk fotball som dominerer langoddsprogrammet denne nest siste dagen i 2015, samt hockey fra hele kontinentet.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel:
Liverpool-flopp gjør det stort i Spania
Oddsdobbel:
Karim Benzema er i fyr og flamme
Svensk hockey-dobbel:
Norsk suksess i Linköping
Tippekupongen:
Ingen walkover for Liverpool

TV-oversikt: Slik ser du kampene i romjulen

V4 Bergsåker: Meget spennende omgang
V76 Bjerke: Millionbonus med Hamre i hovedrollen

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.25.
Ruben Castro scorer mål, ja 5,70.

Det er ikke bare-bare å skulle score mot Barcelona på Camp Nou. De har bare sluppet inn mål i fire av syv hjemmekamper i ligaen denne sesongen, en imponerende defensiv statistikk. Men før de reiste til klubb-VM, slapp de inn mål i tre kamper på rad, inkludert i 2-2-kampen hjemme mot Deportivo la Coruna.

Ruben Castro, på sin side, leverer nesten alltid på reisefot. Selv om det nå er tre ligakamper siden han scoret, har han scoret i fem av de seks siste bortekampene. De kampene han ikke har scoret på bortebane, har ikke Betis scoret i det hele tatt: Mot Valencia, Real Madrid og sist mot Las Palmas, som endte med 1-0-tap.

Real Betis har tradisjonelt vært en tøff motstander for Barcelona, men det begynner å bli noen år siden. De er i år bedre på reisefot enn på hjemmebane, og står med 4-2-2 utenfor Andalucia.

Det som er sikkert, er at alle Betis-spillerne ser til Ruben Castro for å score mål. Betis er langt fra sjanseløse til å putte en i Barcelona-nettet, og oddsen på 5,70 for en så stabil målscorer er meget spennende. Spesielt sammenlignet med 1,30-oddsere på både Neymar, Messi og Suarez.

Derfor fyrer vi et skikkelig langskudd på Camp Nou i kveld, og skrur opp risikoen mange hakk. Vi backer at Ruben Castro scorer mål til 5,70 i odds.

Klikk her for å levere dagens langskudd!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør