Foto: Scanpix

Deportivo mot stupet

Deportivo La Coruna sliter voldsomt med økonomien og har i tillegg store skadeproblemer før lørdagens bortekamp mot Zaragoza.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Fortuna for Fortuna

V75 Biri: Over 20 000 innspilt torsdag og fredag

Tippetips lørdag: Nå sitter den for Henning
Premier League: Skaderapport

Lørdagens langoddsprogram består av 87 spilleobjekter og det spilles klubbfotball over stort sett hele Europa. Premier League, Championship og League One fra England. Flere kamper er hentet fra Primera og Serie A, og det er selvsagt både Bundesliga og Ligue 1 på dagens liste.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Peterborough - Crystal Palace

Kanskje er det et skudd i natten, men Peterborough skal vel ha klart bedre sjanser enn oddsen indikerer i dette oppgjøret?. Vi angrep Peterborough som et av dagens aller beste spill hjemme mot Derby til flott odds for to uker siden og Posh vant 3-0. Crystal Palace er i eventyrlig form, men det ligger en reaksjon i luften nå og Peterborough har vunnet 3-1 og 3-0 i sine to siste hjemmekamper. Vi er ikke redd for å gå "mot folket" og synes 2,75 på hjemmeseier er spennende som et langskudd lørdag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Blackpool - Bolton
Etter 0-2-3 på fem seriekamper slo Blackpool tilbake med 2-0 seier borte mot Sheffield Wednesday tirsdag. Det gjorde nok godt for klubben som altså har mistet manager Ian Holloway til Crystal Palace. Ligger på 12. plass med 21 poeng etter 3-2-2 hjemme og 3-1-4 borte.

Bolton kvittet seg altså med Owen Coyle som manager etter en svak start på sesongen og den nye manageren Dougie Freedman har fått en fin start med fire poeng på to kamper. Tetlagene Cardiff og Leicester har vært motstanderne. Mange eksperter mener Bolton har det beste mannskapet i Championship, men i denne divisjonen er ikke alltid det avgjørende. Er helt nede på 17. plass med 19 poeng, ikke minst grunnet en elendig bortestatistikk (1-1-5). Ståle Solbakken mener Bolton har den klart beste stallen i Championship og da er det på tide å vise seg fram også på bortebane. 2,65 på borteseieren skal testes som et langskudd lørdag.

Dagens avslag
Everton - Sunderland

Vi spiller riktignok ugardert H på tippekupongen i dette oppgjøret,men oddsmessig ser det helt uinteressant ut. Evrton sliter med å avgjøre kamper til sin fordel og står med 4-5-1 totalt og 2-2-0 hjemme på Goodison Park. 1,45 på hjemmeseier er så lavt at det ikke er verd risikoen, og selv om Sunderland ikke får til noen ting offensivt er de flinke til å forsvare seg. Styr unna.

Sportspills travredaksjon har spilt inn over 20 000 kroner torsdag og fredag. Kjøp en en våre ekspertkuponger til lørdagens V75 på Biri i spillboksen under.

Dagens spill
Zaragoza - Deportivo La Coruna

Hjemmelaget tapte som ventet borte mot Real Madrid forrige helg , men 0-4 var nok klart i overkant etter spill og sjanser. To av målene kom helt på tampen og Zaragoza hadde sine sjanser de også. Nå er det tilbake til mer normal motstand og Zaragoza tok en flott 2-1 seier hjemme over Sevilla i forrige hjemmekamp, men har likevel ikke bedre enn 2-0-3 på eget gress. Zaragoza står også med 2-0-3 på bortebane og ligger 12. plass når ti serierunder er spilt. Har imidlertid kun tre poeng opp til SEvilla på 7. plass. José Mari har sjekket inn på sykestua hvor Iván Obradovic og Mauricio Lanzaro befinner seg fra før, men ellers er det få problemer for hjemmelaget.

Deportivo La Coruna vant 1-0 hjemme mot formkatastrofen Mallorca sist helg og kom seg dermed over streken. Med ti poeng er laget på 16. plass, men det er kun ett poeng ned til Espanyol under streken. Borte står laget med svake 0-3-2. To av de fire i backrekken er ute med skade i denne kampen, Carlos Marchena og Ayoze Díaz, og fra før av mangler José Luís Oltra både Nelson Olivera, Jesus Vazquez, Diego Salomão og Abel Aguilar. Manuel Pablo er imidlertid tilbake etter skade. Deportivo står nå med 15 strake bortekamper uten seier i La Liga som meldte om store økonomiske problemer denne uken og trolig blir satt under administrasjon i løpet av sesongen.

Det står 2-1-0 på de tre siste tilsvarende mellom lagene og det endte 1-0 sist sesong og Coruna har ikke vunne noen av de sju siste og gått målløse av banen i de fem siste tilsvarende. Vi kan ikke skjønne annet enn at dette må være en flott sjanse for hjemmelaget, 2,00 er oddsen for hjemmeseier og kampen kan spilles som singel. Vi setter 100 kroner på Zaragoza lørdag kveld.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 19.55):
Kamp 88. Real Zaragoza - Deportivo La Coruna 2,00 2,90 3,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør