Molde er rett og slett et bedre lag enn Odd, og vi er ikke i tvil om hvilket lag vi skal sette pengene på i cupfinalen. Her er spillerne avbildet etter forrige sesongs 4--2-triumf over RBK på Ullevaal.
Molde er rett og slett et bedre lag enn Odd, og vi er ikke i tvil om hvilket lag vi skal sette pengene på i cupfinalen. Her er spillerne avbildet etter forrige sesongs 4--2-triumf over RBK på Ullevaal. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Derfor vinner Molde igjen

Vi nøler ikke med å lansere Molde som gullvinner i dagens cupfinale.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Dagens dobbel:
  - Første stikk til Brann
Tippetips: 
Vanskelig å gi Spurs tillit
V4 Täby: 
Formhester i herlig duell
V64 Färejstad:   Spennende omgang

Vi står overfor en flott oddsdag, med blant annet cupfinale, kvalik mellom Brann og Mjøndalen, Premier League-kamper, objekter fra alle de de store fotballigaene, vinteridrett og et spennende parti mellom Carlsen og Anand.

Her finner du hele oddsprogramet.

Dagens oddstips

Molde - Odd HMolde har hatt en strålende sesong, og det tok ikke mange serierundene før man kunne ane at laget skulle vinne serien for tredje gang på fire sesonger.

Trener Tor Ole Skullerud har den beste keeperen og det beste forsvaret i Norge. Midtbanen består av kvikke bein og hoder med meget god arbeidsmoral, og på topp har han fart, teknikk og duellstyrke og mange valgmuligheter.

Troppen er også den bredeste i landet, og det har bidratt til at det er blitt lite slitasje på nøkkelspillere selv i perioder der det har vært en del skader.

Til dagens kamp ser det meget bra ut skademessig. Magne Simonsen og Joshua Gatt, som har begge har vært på sykestua lenge, er eneste fravær.

Det er bare å applaudere Odd også for en flott sesong. Det var ikke mange som hadde tippet laget i medaljekampen, men telemarkingenes var et stabilt topplag i de to siste tredelene av sesongene og tok en meget fortjent bronsemedalje.

Laget har i utgangspunktet ikke de største profilene i Tippeligaen, men spillere som Jone Samuelsen og Herolind Shala har stått mer og mer frem utover sesongen. Og Frode Johnsen leverer varene fortsatt i en alder av 40 år.

Odds beste vinnervåpen mot Molde er det aggressive og oppofrende spillet som har vært en av suksessfaktorene i år. Det så vi litt mindre til helt på tampen av sesongen, og Dag-Eilev Fagermo har garantert drillet mannskapet i intenst duellspill de siste ukene.

Laget har hatt usedvanlig få skader denne sesongen, og det ser bra ut også i dag.

Molde var det klart beste laget i generalprøven på Aker Stadion i siste serierunde, og Odd var heller ikke på toppnivå da laget kunne ha sikret sølvmedalje mot Rosenborg på hjemmebane runden før.

Vi tror klart mest på Molde i dag og spiller H til 1,80 i odds.

Merk spillstopp allerede kl. 13.10.

Norsk Tipping har satt opp hele 61 spill på cupfinalen. Se alle objektene her.

Mest lest