Designeren vinner NM

I jakten på 7 rette støtter vi oss til at en flyvende trønder ved navn Flybyjet viser seg som den sterkeste til slutt, samt at Norges klart beste hest French Design får sin velfortjente NM-pokal.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for gratis V75-tips.

Klikk her for vårt V5-tips.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Norgesmesterskapet for varmblodhestene med 150.000 kroner til vinneren er hovedoppslaget når Biri - vakkert liggende ved Mjøsa`s bredd - avholder sine V75-løp.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 50 millioner!

Norgesmesterskapet gjenspeiler dessverre ståa i Norsk Travsport for tiden - det er langt mellom lyspunktene. Stor favoritt til å vinne blir 11 French Design, og Biesolo-sønnen blir også et av våre holdepunkter for dagen. 7-åringen er på vei mot absolutt toppform, og mot dagens motstand tror vi han viser seg som den klart beste til slutt. Innsatsen på Årjäng i sist var det lite å utsette på, der Stareng-traveren avsluttet solid til femte på 12.3 mot Europa-eliten.

Flyvende trønder vinner?
Fra Trøndelag dukker det opp en svært spennende hest i den andre avdelingen i form av 9 Flybyjet. Coktail Jet-sønnen vant helt ukjørt i sin siste start på sterke 17.2 på Leangen, og det tilsvarer i hvert fall en lav 16-tid på Biri. Når så i tillegg sporet er optimalt samt at champion Eirik Høitomt setter seg opp bak den lovende 4-åringen, ja så sier det seg selv at vinnersjansene er svært gode. Der "salen" garderer bredt tar vi en frekkis, og singelstreker Fossen-traveren.

Tre hester gjør opp
I V75-innledningen er vi sterk i troen på at vi er i gjennom på trioen 4 Kapoline, 7 Laeskog Ronja og 9 Runa Mi. Førstnevnte er i rivende utvikling, og i en feilfri utgave kan Elding-datteren bli svært vond å fange. De to sistnevnte viser en oppadgående formkurve, og står klar til å overta dersom vår favoritt skulle svikte med galopp.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 432 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 6.720 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.848 kroner. Systemet har vi fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og følg spenningen på NRK2 kl. 18.00-18.45

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør