HØYTFLYVENDE: Burnley, her ved Danny Ings og Ben Mee på Stamford Bridge tidligere i år, har tidvis imponert etter opprykket.
HØYTFLYVENDE: Burnley, her ved Danny Ings og Ben Mee på Stamford Bridge tidligere i år, har tidvis imponert etter opprykket. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Desperate Burnley kan sjokkere Spurs

Hele sesongen har Burnley kjempet mot nedrykksstreken. I dag kan de ta steget over den.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: Store ting på gang i Valencia
Oddstips 2: Marseille ler sist i gullkampen
V4 Romme: V4-omgang med frekke objekter
V75 Romme: V75-omgang med 13 mill i jackpot

Det er flott langoddsprogram denne søndagen. Hele Europa er i sving og det er bare én dag til Tippeliga-start.

På lørdag løsnet det litt på oddstipsene, og én singel (til 2,15 i odds) og dobbelen (til 3,30 i odds) sørget for en fornøyelig påskeaften.

Dagens langskudd
Burnley - Tottenham, H 3,30

Dagens langskudd

Burnley - Tottenham H

Det er smått vanskelig å ikke bli sjarmert av Burnley denne sesongen. Klubben med den hardtarbeidende spillestilen og oppofrende manageren har gjort det godkjent etter opprykket. Forventningene tatt i betraktning.

Likevel er det ikke til å stikke under en stol at bare fem av tretti runder har blitt tilbrakt over nedrykksstreken. Det visste de på forhånd og veien opp er ikke umulig. Poenget over ligger Sunderland.

De siste syv kampene har de bare en triumf, men den er imidlertid av den solide sorten: 1-0 hjemme over Manchester City. 

Det er på hjemmebane de sanker mest poeng. 4-5-6 på Turf Moor må sies å være en akseptabel hjemmestatistikk.

Dean Marney, Matthew Taylor og Kevin Long er skadet for vertskapet.

Spurs på Europa-jakt
På øvre del av tabellen finner vi Tottenham, som virkelig er påmeldt i kampen om Europa. Veien opp til Manchester United og fjerdeplassen er kanskje i det lengste laget, dog.

Mye har handlet om Harry Kane. Han har fått sine første minutter for England og puttet tre mål mot Leicester i kampen før landslagshvilen. De siste syv har de en noe ustabil statistikk, med tre seire, tre tap og én uavgjort. Ustabil kan godt bli et nøkkelord for å beskrive årets Spurs-sesong.

Tottenham har 7-2-5 på reisefot denne sesongen.

Til denne tøffe bortekampen må de sannsynligvis klare seg uten Hugo Lloris og Roberto Soldado.

Burnley visste hva de gikk til denne sesongen og har fortsatt håp om ny kontrakt. Den gnisten de ofte viser på hjemmebane kan bli årets redning. Vi tror 3,30 på hjemmeseier kan forsvares og foreslår det som søndagens langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør