LØSNET PÅ SCORINGSFRONTEN: Erik Lamela har endelig begynt å putte mål på fast basis for Tottenham.
LØSNET PÅ SCORINGSFRONTEN: Erik Lamela har endelig begynt å putte mål på fast basis for Tottenham. Foto: Tony O'Brien (Reuters)

Dette er Erik Lamelas sesong

Den dyre argentineren har endelig fått en viss flyt i Tottenham og kan sikre ny scoring mot Aston Villa.

Kommersielt

Fortsatt er det ikke fullklaff på alle oddstipsene, men vi fikk i det minste inn dobbelen med Tromsø og Molde til 2,67 i odds søndag.

Sportspills øvrige mandagsprogram:
Oddstips 1
: Disse lagene er svake i forsvar

V4 Rättvik: Norske sjanser i åpen V4-omgang

Det er ikke spesielt mange kamper på mandagens langoddsprogram, men høydepunktet Tottenham - Aston Villa er det absolutt verdt å levere spill på.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Erik Lamela scorer mål, ja 2,90.

Man har ventet og ventet på at Erik Lamela - som ble kjøpt for dyre summer etter Gareth Bale ble solgt - skulle virkelig komme i gang med sin målproduksjon. Denne sesongen har det gått bedre, og rent spillemessig har han sett bedre ut enn kanskje noensinne i Tottenham-drakta.

I 5-1-nedsablingen av Bournemouth var han igjen på scoringslisten, hans andre ligamål for sesongen. I Europa League har han scoret to på tre kamper.

I tillegg vil mye handle seg om Harry Kane for Aston Villas forsvarere. Han scoret hat trick forrige uke og er igjen en skikkelig fryktet spiss, noe som kan bety at Lamela får mer rom å arbeide i.

Gjestenes forsvar er imidlertid ikke helt ille og de har bare sluppet inn 17 mål - mindre enn Leicester på tredjeplass. Villa vil etter all sannsynlighet være meget fornøyd med ett poeng og legge seg bakpå fra starten av, så Lamela får en tøff jobb med å innfri vårt målscorerspill.

Vårt håp er at Tottenham får en tidlig scoring som gjør at Aston Villa må frem i banen, da pleier Lamela å være dyktig.

Samtidig kan det bli en skikkelig overkjøring, all den tid Aston Villa har vært så begredelige som de har vært denne sesongen. Muligens kommer en ny trener i Remi Garde inn før kampstart, uten at hans tilstedeværelse vil være mer enn nettopp det - en tilstedeværelse.

Erik Lamela har imponert stort spillemessig denne sesongen og har vist tidligere at han mye mål i seg. At han scorer mål står til 2,90 på langoddsen og på en ellers fattig oddsdag, tyr vi til en småfrekk variant i denne kampen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus