Marc Pugh scoret tre mål i Bournemouths 8-0-seier over Birmingham 25. oktober.
Marc Pugh scoret tre mål i Bournemouths 8-0-seier over Birmingham 25. oktober. Foto: Clint Hughes (Pa Photos)

Dette laget skal til Premier League

Bournemouth ser bare sterkere og sterkere ut og kan ta sin sjette strake ligaseier i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel: Liverpool hjem som slakt
V4 Östersund:
  Norgeskjenning er favoritt
V5 Klosterskogen:
Banker på vei mot storform
V64 Jägersro:
Jackpotkveld med Johnny

Tirsdagens langoddsprogram er av det spennende slaget, med full runde i Champions League og Championship. Det spilles også matcher i League One, Conference, Serie B og opp/nedrykkskamper i Sverige.

Dagens oddstips

Sheffield Wednesday - Bournemouth B


Bournemouth ser bare sterkere og sterkere ut og kan ta sin sjette strake seier i kveld.

Sheffield Wednesday har ikke vunnet en kamp siden 20. september og har spilt uavgjort i fem av de siste seks matchene. Har dermed falt ned til 15. plass i Championship med sine 20 poeng.

Forsvarsspilleren Joe Mattock er ny på skadelisten, men det ser ut til at angriperen Stevie May er klar etter sykdom.

Bournemouth har hatt en strålende utvikling i Eddie Howes andre periode som manager i klubben og ligger på andreplass i Championship etter fem strake seiere. Slo også West Bromwich i ligacupen forrige tirsdag, slik vi varslet om i oddstipset den dagen, og er utvilsomt det største formlaget i ligaen.

Laget har slått to klubbrekorder de siste ukene: Største seier (8-0 over Birmingham) og avansement til femte runde i ligacupen for første gang i historien.

Har fått en stabil målscorer i Callum Wilsom, som herjet for Coventry i League One forrige sesong. 22-åringen er oppe i ni mål på fjorten kamper og har bare scoret tre mål mindre enn samtlige Wednesday-spillere.

Midtstopperen Tommy Elphick pådro seg en skade i 3-2-seieren over Brighton sist og betegnes som usikker til kveldens kamp. Ellers ingen fravær av betydning.

Wednesday har bare scoret tre mål på sju hjemmekamper (dårligst i serien) og skal få kjørt seg mot et Bournemouth som strutter av selvtillit. B spilles til 2,20 i odds.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør