SCORER MYE: Oscar Hiljemark (nummer to fra høyre) har vært en viktig brikke for Palermo denne sesongen.
SCORER MYE: Oscar Hiljemark (nummer to fra høyre) har vært en viktig brikke for Palermo denne sesongen. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Disse lagene er svake i forsvar

Ikke bli overrasket om begge lagene scorer på Sicilia i kveld.

Kommersielt

Fortsatt er det ikke fullklaff på alle oddstipsene, men vi fikk i det minste inn dobbelen med Tromsø og Molde til 2,67 i odds søndag.

Sportspills øvrige mandagsprogram:
Oddslangskudd: Dette er Lamelas sesong

V4 Rättvik: Norske sjanser i åpen V4-omgang

Det er ikke spesielt mange kamper på mandagens langoddsprogram, men høydepunktet Tottenham - Aston Villa er det absolutt verdt å levere spill på.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Over 2,5 mål i AGF - Sønderjyske + Begge lag scorer i Palermo - Empoli, samlet odds 3,24.

Over 2,5 mål i AGF - Sønderjyske, 1,85
Hjemmelaget har bare spilt én hjemmekamp de siste seks rundene, men har gått over 2,5 de siste tre. Kun en hjemmekamp denne sesongen har de ikke gått over 2,5 mål og de har i snitt 2,93 mål i hver kamp de spiller.

Hjemmelaget er også i poengnød, for de er bare to plasser over nedrykk. De har 11-8 på seks hjemmekamper og snitter således over 2,5 mål i sine hjemmekamper. Elmar Bjarnason og Daniel Pedersen er tilbake fra hjemmelaget, to uhyre viktige spillere, som har blitt savnet.

Gjestene har gått over 2,5 i åtte av de siste ni kampene, mens de har 10-9 i målforskjell på åtte kamper borte, så vidt under snittet. De har til gode å spille en uavgjortkamp denne sesongen og vil føle at de har et overtak på Aarhus før denne kampen. De er - tross alt - med i kampen om Europa-plassene i skrivende stund.

Marc dal Hende er skadet og Janus Drachmann er suspendert.
Dette er to lag som har vært innvolvert i mange målrike kamper de siste ukene, og vi tror det kan komme en ny slik kamp.

Vi våger ikke å tilnærme oss HUB-spill i denne, men over 2,5 mål står til småpene 1,85 i odds og blir vårt valg fra denne matchen.

Begge lag scorer i Palermo - Empoli, 1,75 i odds
Her er to lag som ikke er spesielt solide defensivt. Hjemmelaget har gått målløse av banen bare to ganger denne sesongen, mot topplagene Sassuolo og Napoli. Samtidig har de scoret elleve mål på ti kamper.

De vil absolutt føle at de må vinne denne kampen, for poengsankingen i det siste har vært svak. Hjemme har de scoret i alle kampene bortsett fra 0-1-tapet for Sassuolo. I det siste har Alberto Gilardino endelig kommet i gang også, og danner en spennende duo sammen med Oscar Hiljemark i angrepet.

Empoli var svært nære å ta en solid seier borte over Sampdoria sist torsdag, men tok likevel et sterkt poeng. Riccardo Saponara er tilbake for gjestene og han er vanvittig viktig for deres målproduksjon.

Også gjestene har gått målløs av banen bare to kamper denne sesongen, i forsmedelige tap for Frosinone og Atalanta.

Dette er to lag som vil føle at de kan vinne kampen og begge lag er sårbare defensivt. At begge lagene scorer i denne kampen er langt fra utenkelige og 1,75 i odds er helt godkjent odds på at det skjer.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus