Novak Djokovic er favoritt til å vinne finalen av US Open.  AFP PHOTO/JEWEL SAMAD
Novak Djokovic er favoritt til å vinne finalen av US Open.  AFP PHOTO/JEWEL SAMAD Foto: Jewel Samad (Afp)

Djokovic er kongen

Det er duket for drømmefinale mellom Djokovic og Federer i US Open. Serberen er favoritt og vinner?

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ingen vei tilbake for Vålerenga
Oddstips 2: Leicester mot sensasjonell andreplass
Oddstips 3: Tromsø må takle presset
Tippetips: Stabæk kan gjøre det igjen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens kamper
V75 Bjerke: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke: Vorspiel med samlebonger
V4 galopp Gøteborg: Kvisla har trua

Nytt herlig langoddsprogram venter søndag med en rekke interessante oppgjør på menyen, deriblant toppoppgjøret i Tippeligaen mellom Rosenborg og Stabæk. Det har vært en bra helg hittil for våre oddstips. Fredag innfridde Hobro vårt deilige singelspill til spreke 3,40 i odds, og lørdag satt vårt hovedspill med seire til Manchester United og Cardiff til gode 3,61 i dobbelodds.

Novak Djokovic-Roger Federer 1,70-1,90
Vi har egentlig ikke latt oss imponere noe veldig av Novak Djokovic i årets US Open, men det var før semifinalen. Der hevet han nemlig spillet sitt noe kolossalt, og slik er det ofte med verdenseneren. Han tar frem sitt beste når han trenger det! Valset i semifinalen over fjorårsvinneren Marin Cilic, som knapt nok fikk «låne» ballen. Djokovic slo kun 13 upressede feil, og han servet dessuten knallbra.

Hva har egentlig skjedd med Roger Federer? Han har nemlig i noen år virket litt på hell, noe som er helt naturlig i en alder av 34 år, men nå er han plutselig tilbake, og det bedre enn noen gang. Har spilt helt utrolig sterkt i årets US Open, og måten han tok seg av Stanislas Warinka på var mektig imponerende.

I en finale over fem sett så tror vi uansett at Novak Djokovic er «hardere i skallen» enn hva den gamle mester er, og selv om dette kommer til å bli jevnt så er vi veldig inne på at verdenseneren trekker det lengste strået.

Et vinnerspill til 1,70 på Novak Djokovic anbefales.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør