Djurgårdens Patrick Thoresen i SHL-matchen mellom Växjö Lakers och Djurgården Hockey i Vida Arena, Växjö tidligere i høst.
Djurgårdens Patrick Thoresen i SHL-matchen mellom Växjö Lakers och Djurgården Hockey i Vida Arena, Växjö tidligere i høst. Foto: Mikael Fritzon (NTB scanpix)

Djurgården og Patrick er i støtet

Djurgården slo serieleder Frølunda 5-2 hjemme lørdag. I kveld kan det være duket for mer hjemmejubel og Patrick Thoresen og hans lagkamerater.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Oddstips 2: Irland gjør jobben i Dublin
Oddslangskudd: Modo mye bedre enn vist
V65 Leangen:
Leangenfest med Mjøen
V64 Färjestad: Jakobsson herjer på Färjestad
V4 Halmstad:
Untersteiner fikser lunsjen

Mandagens langoddsprogram har sitt store høydepunkt i returmøtet mellom Irland og Bosnia i playoff til neste sommers EM-sluttspill i Frankrike. Utover denne kampen er det i all hovedsak ishockey-kamper som dominerer programmet. To kamper fra den svenske eliteserien står på programmet, og i tillegg en kamp fra Hockeyallsvenskan. I tillegg er det naturligvis en del NHL-matcher natt til tirsdag på listen og ellers hockey fra både KHL og Danmark.

Djurgården - Ørebro H 1,95
Djurgården og Patrick Thoresen har hatt en variabel sesong hittil i SHL, men lørdag tok laget en knallsterk 5-2 seier hjemme mot serieleder Frölunda på Hovet. Det var lagets femte av åtte mulige trepoengere på egen is, og i tillegg til dette har laget har overtidsseire og kun et tap etter ordinær tid (mot Brynäs i tredje serierunde).

Ørebro på sin side har sin klare styrke hjemme og har fem seire på egen is. Borte er det mer variabelt, og der er tallene 2-2-4 etter ordinær tid. Var meget effektive i bortemøtet med Modo fredag kveld. Til tross for at laget tapte skuddstatistikken med 19-42 vant laget 5-0.

PÅ tide at Patrick Thoresen også kommer igang for Djurgården nå. Nordmennen som var skadet i starten av sesongen og i tillegg har vært ute med karantene i flere kamper. Djurgården leverte en praktkamp mot Frølunda lørdag og leverer varene hjemme på Hovet.

Det skal være bra sjanser for hjemmelaget i kveld og 1,95 på Djurgården-seier er klart godkjent odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør