FREED SHINJI: Shinji Kagawa er blant Dortmund-spillerne som virkelig har funnet formen.
FREED SHINJI: Shinji Kagawa er blant Dortmund-spillerne som virkelig har funnet formen. Foto: Norbert Schmidt (Afp)

Dortmund setter standarden

Dortmund er som et nytt lag og jakter en ny, viktig hjemmeseier.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble en rett og slett vidunderlig lørdag for Nettavisens oddstips. Singelforslag nummer én til 2,30 gikk inn, det samme gjorde dobbelen til suverene 4,08 i odds og trippelen til nesten like solide 3,91. Da gjør det lite at Stoke feilet etter å ha ledet 2-0.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Molde får sin revansje
Oddstips 2:
Odd taper uten Occean
Langskudd:
United taper på bortebane igjen
Tippekupongen:
Nå trenger Mjøndalen poeng

V64 Täby Galopp: Årets beste galoppdag
V4 Vaggeryd:
Spennende V4-omgang

Skaderapport Tippeligaen: Rosenborg i trøbbel
Skaderapport Premier League:
Disse mister søndagens kamper
TV-kampene:
Nydelig søndag for alle som elsker fotball
Kanal-guide:
Spar tusenvis på disse fotballpakkene

Også denne søndagen er det flust av nydelige objekter på langoddsprogrammet. Det er bare å slå seg løs: Tippeligaen, Serie A, Premier League og La Liga viser seg fra sin aller beste side denne søndagen.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 17.25.
Dortmund + Napoli, samlet odds 2,82.

Dortmund - Leverkusen, H 1,55.
Tolv poeng fra fire kamper og 15-3 i målforskjell: Dortmund under Thomas Tuchel er et helt annet lag og har virkelig eksplodert i seriestarten. Det er de som setter tempoet og Bayern skal få det veldig tøft med å holde følge.

I Europa League har de ikke vært like dominerende og de gikk nesten på en smell mot Krasnodar hjemme. Der stilte de imidlertid ikke med alle sine beste spillere og spilte nok litt på lavgir.

Hjemme er de alltid bunnsolide og hjemmefansen vil sørge for å gi hjemmelaget en tolvte mann. Det er en klisjé, men likefullt sant.

Dortmund svekkes av Marco Reus' fravær. I tillegg er Nuri Sahin, Erik Durm og Lukasz Piszczek ute.

Leverkusen spilte en god kamp mot BATE i midtuken, men var ikke veldig imponerende i den førsteomgangen. I hjemlig liga har de faktisk startet veldig svakt, og har tapt de to siste kampene, mot henholdsvis Bayern borte og Darmstadt hjemme (!?).

Absolutt ingen skadeproblemer for Leverkusen før runden.

Dortmund er i gnistrende form og valser over de fleste. Leverkusen blir intet unntak og H til 1,55 kan brukes i en dobbel.

Napoli - Lazio, H 1,82
Selv med ny trener fortsetter forsvarsproblemene for Napoli, som har sluppet inn seks de tre første ligakampene. I Europa League fikk de imidlertid en enorm opptur da de knuste Club Brügge hele 5-0.

Mange har ventet på at Napoli-toget virkelig skulle begynne å få momentum, noe det har gjort nå. Klarer de endelig å få orden på det defensive - som manager Maurizio Sarri har klart med dårligere lag før - kan dette laget bli vanskelige å slå. Spesielt hjemme på San Paolo.

Absolutt ingen skadefravær i Napoli-troppen, som gjør at de kan mønstre en slagkraftig ellever.

Lazio fikk merke viktigheten av en ordentlig spiss forrige helg, da nyinnlånte Alessandro Matri noterte seg for to scoringer i debuten mot et vaklende Udinese. De måtte helt til Ukraina for å spille kamp på torsdag, mot Dnipro - som endte 1-1. En reise som trolig har tappet dem for krefter, også.

Det er noe veldig sårbart over dette Lazio-laget, som har åpnet sesongen svært svakt rent spillemessig. Seks poeng fra tre kamper er faktisk flatterende for dagens bortelag.

I tillegg er fem potensielle førstelagsspillere ute: Djordjevic og Klose i angrep, Biglia og Ravel Morrison på midten og de Vrij på stopperplass.

Napoli fikk et skikkelig oppsving og Lazio har ikke vært seg selv. H til 1,82 er spennende odds og testes uten tvil.

2,82 er flott dobbelodds for to normalt bunnsolide hjemmelag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør