Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang jubler etter scoring for  Borussia Dortmund i hjemmekamp mot Darmstadt tidligere i høst
(AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang jubler etter scoring for  Borussia Dortmund i hjemmekamp mot Darmstadt tidligere i høst (AP Photo/Martin Meissner) Foto: Martin Meissner (Ap)

Dortmunds fantastiske scoringsmaskin

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret i samtlige åtte seriekamper for Dortmund denne sesongen. I kveld er han på farten igjen borte mot Mainz.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Godset umulige hjemme i Drammen
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
V65 Biri: Far og sønn dominerer
V64 Bollnäs: Tekno Odin banker svenskene

En svært spennende landslagsperiode er over og det betyr full fart på klubbfotballen igjen denne helgen, både her hjemme og rundt omkring i Europa. Vi har et strålende langoddsprogram i vente denne helgen og allerede fredag ser programmet bra ut. Toppoppgjøret i Tippeligaen mellom Strømsgodset og Odd er det store høydepunktet her hjemme, men det spilles også bra med internasjonal fotball.

Pierre-Emerick Aubameyang scorer mål - ja 2,00
Borussia Dortmund fikk så hatten passet borte mot Bayern München i siste kamp før landslagspausen og røk 1-5. Tross det har Borussia Dortmund fått en betydelig bedre start på denne sesongen enn sist sesong og står med 5-2-1 på de åtte første seriekampene. Jürgen Klopp har som kjent forlatt klubben, men det har ikke påvirket målproduksjonen foreløpig. 22 scorede må på de åtte første seriekampene, betyr et snitt på nesten tre mål per kamp.

En av dem som virkelig har bidratt til det er Pierre-Emerick Aubameyang. Han nettet 16 seriemål for Dortmund sist sesong, men denne sesongen har det tatt helt av og han har allerede notert seg for 10 scoringer. Enda mer bemerkelsesverdig er det at han har scoret i samtlige åtte seriekamper hittil.

Det er så interessant at vi må teste et måscorerspill på ham i kveld, vel vitende om at den statistikken må brytes før eller siden. Norsk Tipping betaler 2,00 i odds på at Pierre-Emerick Aubameyang opprettholder sin enestående statistikk også etter kveldens bortekamp mot Mainz og vi spiller.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør