Foto: SCANPIX/AFP/MICHAEL KIENZLER

Dristig dobbel på langoddsen

I kveld satser vi høyt, etter ny premie i går.

Kommersielt

Svensk hockey, VM i håndball og noen assorterte fotballkamper er kveldens utvalg. Gårsdagens dobbel klaffet , i dag er det igjen duket for en dristigere variant med lavere innsats.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Hjemmeseier med knapp margin
Plymouth tok en sterk 3-1-seier borte over Norwich forrige helg, og vant FA-cup-omkampen mot Peterborough hjemme tirsdag. Har vært hakket bedre borte enn hjemme denne sesongen. 4-7-3 på hjemmebane, to av de fire seirene har vært med ett mål. Vellykket fangst også på overgangsmarkedet for hjemmelaget; Scott Sinclair, Rory Fallon, Peter Halmosi og Kevin Gallen er alle hentet inn på lån og tilgjengelige her.

Coventry har ikke vunnet på syv kamper i Championship, og etter den pinlige FA-cup-exiten hjemme mot Bristol City forrige uke, fikk manager Micky Adams sparken. 4-1-9 borte så langt, seks av tapene har vært med ett mål. Ward, McNamee, Cameron, Hutchison og Marshall mangler.

Mange nye spillere inn i laget til Plymouth kan slå begge veier i første kampen, det samme gjelder endringen i trenersituasjonen hos bortelaget. Hjemmelaget er berettiget favoritt, men ikke større enn at en eventuell seier i våre øyne blir med ett mål. 3,40 kan brukes.

Ingen tillit til vertene
Modena på 17. plass i Serie B kunne bare notere ett mål og to poeng på de fire siste kampene før juleferien. Åpnet igjen med 0-1-tap borte for Triestina forrige uke. 4-2-3 på hjemmebane.

Arezzo ligger nest sist, men har virkelig fått opp koken den siste tiden. Fem poeng på de tre siste før hvilen, det siste poenget kom i 2-2-kampen borte mot suverene Juventus. Har åpnet året med å slå gode Rimini 4-1 hjemme, og røket ut av cupen for AC Milan. Tapte der bortekampen 0-2, men imponerte da de vant returoppgjøret mot det formsterke Serie A-laget 1-0 forrige uke.

Vi synes dette lukter UB. B-oddsen er såpass mye høyere at den kan vurderes, vi tar til takke med 2,55 på en oppskriftsmessig poengdeling.