I JÄTTEFORM: Zlatan Ibrahimovic er en spiss av rang. Her har han scoret sitt andre for kvelden i helgens kamp.
I JÄTTEFORM: Zlatan Ibrahimovic er en spiss av rang. Her har han scoret sitt andre for kvelden i helgens kamp. Foto: Pascal Pochard Casabianca (Afp)

Drømmeutgangspunkt for Zlatan og PSG

Med et skadeskutt Real Madrid uten flyt på besøk, har sjansene sjelden vært bedre for seier til franskmennene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble en rett og slett strålende aften for Nettavisens oddstips tirsdag. Av totalt fem tips, gikk tre inn: To dobler til henholdsvis 5,89 (!) og 3,27 i odds, samt langskuddet på Arsenal til 3,55 i odds. Så får vi ergre oss litt over at Roma kludret det til mot slutten. Uansett: Deilig!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: City fortsetter maktdemonstrasjonen
Oddstips 3: Festen fortsetter med Griezmann

Langskudd: Nå eller aldri for Malmö
Tippekupongen:
Siste sjanse for 3 mill

V76 Bjerke: Hamre har bankeren
V4 Jägersro Galopp
: Herlig galopp fra Jägersro

TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

Europa- festen fortsetter på langoddsprogrammet denne onsdagen og det er flust av storkamper å velge i. I tillegg spilles det mange kamper i nordiske ligaer, i ale fra håndball til hockey. Et vell av tennisobjekter er også tilgjengelig for de som ønsker det.


Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Paris Saint-Germain - Real Madrid, H 2,30.

Nå har det løsnet for Zlatan Ibrahimovic. PSG har ikke kopiert fjorårssesongens start, da de slurvet kraftig og spilte mye uavgjort i ligaen, og ser sterkere ut en noensinne denne høsten.

Vår svenske venn har puttet seks mål de siste fem kampene. Han har imidlertid slitt med å levere i de virkelig store kampene og har noe å bevise her, men pleier å levere gode kamper i gruppespillet av Champions League.

I hjemlig liga har PSG 8-2-0 fra ti kamper og fem poengs ledelse, og virker allerede å ha avgjort ligaen - for å sette det på spissen.

De har noen skadeproblemer forut for kampen, og Kevin Trapp, David Luiz, Blaise Matuidi, Marco Verratti og Angel di Maria er alle betegnet som usikre fordi de mistet helgens kamp, men alle skal ifølge rapportene være noen lunde klare i kveld.

Franskmennene vil anerkjenne dette som den beste muligheten til å sikre et drømmeutgangspunkt med tanke på gruppeseieren - som er uhyre viktig for den første utslagsrunden og trekningen til den. Ekstremt mye i potten for hjemmelaget her, altså.

Real uten flyt
Real Madrid har ikke hatt en optimal start på sesongen, med tre uavgjortkamper i hjemlig liga. I Champions League har de full uttelling fra to kamper, som er å forvente.

De har en lysere skadesituasjon enn på lenge og kan stille til denne kampen med nært fulltallig mannskap. Toppnivået til Real Madrid må forventes å være skyhøyt også denne sesongen, men de har ikke klart å innfri forventningene helt ennå.

Gjestene sliter også stort med tunge skadefravær. Marca melder at Dani Carvajal, Pepe, James Rodriguez, Karim Benzema og Gareth Bale mister kampen, sistnevnte som igjen lider av skadet. Kaptein Sergio Ramos og midtbanesjefen Luka Modric er imidlertid tilgjengelige.

Dette virker som det beste tidspunktet å møte Real Madrid i en viktig kamp på. De har ikke briljert som vanlig, mens PSG rett og slett er ustoppelige.

Vi backer Zlatan og gjengen, til fullt godkjente 2,30 i odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør