Empolis Daniele Rugani og Elseid Hysaj jubler etter scoring mot Napoli forrige serierunde.
Empolis Daniele Rugani og Elseid Hysaj jubler etter scoring mot Napoli forrige serierunde. Foto: Salvatore Laporta (Ap)

Empoli i flott form

Den nyopprykkede Serie A-klubben har imponert med mange gode prestasjoner i det siste.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 2:  
Her er vinneren av bunnduellen
V64 Halmstad: Saftig jackpot med 1,5 mill ekstra

V65: Leangen: Blekkan sørger for ny fest


Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, Serie A, Ligue 2 og NHL.

Dagens oddstips

Empoli - Torino H


Nyopprykkede Empoli har gjort det helt godkjent så langt i Serie A-comebacket og ligger på 14. plass med 15 poeng. Har mulighet til å passere Inter på 12. dersom det skulle bli seier i kveldens hengekamp.

Er inne i en meget positiv trend, der det er blitt 3-2-0 på de siste fem i serie og cup. Kommer fra et sterkt 2-2-resultat borte mot Napoli og har også slått Lazio på hjemmebane i denne perioden.

Empoli har mange fotrappe og tekniske spillere, og laget har tatt Serie A-nivået bra.

Spissen Massimo Maccarone og midtbanespilleren Matias Vecino blir trolig klare, og da ser fraværssituasjonen veldig bra ut for hjemmelaget.

Torino ligger to poeng og tre plasser bak dagens motstander. Lagets største problem er angrepsspillet og uttelling på sjanser. 10 mål på 14 kamper rett og slett ikke godt nok dersom man skal ha ambisjoner om å komme på øvre del av tabellen.

Torinos nest største problem er at laget ikke er i stand til å ta poeng på fremmed gress. Det er blitt fire tap på rad på bortebane og totalt 1-0-5 og 5-12 i målforskjell.

Spilte 2-2 hjemme mot Palermo forrige runde og har 0-2-3 på de siste fem i serien. Laget er også med i Europa League, en belastning som Empoli slipper.

Midtbanespilleren Juan Sanchez Mino, Marco Benassi og Antonio Nocerino er uaktuelle grunnet skader. Midtbanekollega Migjen Basha er heller ikke klar for spill etter langtidsskaden.

Formsterke Empoli får vår støtte mot et formløst og noe svekket Torino som sliter voldsomt på bortebane. H spilles til 2,30 i odds.