Fra kampen mellom Middlesbrough og Norwich sist tirsdag.
Fra kampen mellom Middlesbrough og Norwich sist tirsdag. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

En gammel kjenning på vei tilbake

Middlesbrough har hatt sine storhetstider i engelsk fotball, og denne sesongen har vist at de kan være på vei tilbake til Premier League.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Bonuspotten på 5,9 mill skal ut
Dagens oddsdobbel: Nesten fire ganger pengene
Dagens langskudd: Milan skal ikke være favoritt
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V5 Biri lørdag: Hoppa som er for god for V75
V65 Harstad lørdag kveld: Finsk banker i nord

Vi har en herlig fotballlørdag foran oss. Vorspielet foregår i Liverpool der hjemmelaget er desperate etter å få kickstartet sesongen hjemme mot Chelsea. På lørdagskupongen skal bonuspotten utløses og hele 5,9 millioner kroner ligger ekstra i tolverpotten. På langoddsen vrimler det av flotte kamper og vi byr på både singler, dobler og langskudd.


Middlesbrough - Bournemouth H 2,15
To lag som strutter av selvtillit. Middlesbrough kommer fra en strålende 4-0-seier over opprykksrival Norwich og 3-0 borte mot Rotherham og har klatret til andreplass. Bare målforskjellen skiller opp til Bournemouth. Ingen nye fravær for manager Aitor Karanka, men Jonathan Woodgate, Damia Abella, Muzzy Carayol og Rhys Williams er fortsatt skadet.

Bortelaget har vunnet seks kamper på rad etter at Sheffield Wednesday ble slått 2-0 på bortebane i midtuken. Det stod 0-0 frem til Wednesdays kantspiller Roysten Drenthe ble utvist etter en times spill. Skademessig ser det bra ut for Bournemouth.

Middlesbrough er ikke blant Championships aller beste hjemmelag (4-2-2), og møter i dag ligaens nest sterkeste bortelag (4-2-2).

Likevel tror vi klart mest på hjemmelaget her, all den tid sju strake seire i Championship høres svært lite sannsynlig ut. 2,15 på at Middlesbrough fortsetter oppturen blir vårt singelspill denne lørdagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus