Augsburgs argentinske spiss Raul Bobadilla feirer seiersmålet borte mot Borussia Dortmund i midtuken.
Augsburgs argentinske spiss Raul Bobadilla feirer seiersmålet borte mot Borussia Dortmund i midtuken. Foto: Ina Fassbender (Reuters)

En tysk sensasjon

Lite meritterte Augsburg avanserer til 3. plass i Bundesliga dersom laget vinner søndagens hjemmekamp mot Eintracht Frankfurt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: United har hatt opp jakten
Oddssingel: Kanonodds på Werder Bremen
Tippetips: Barcelona utfordrer Real Madrid
V64 Boden (kl 15.10): Stor jackpot med drøye 1,6 mill ekstra i potten
V4/V5 Täby galopp: Chaves spiller hovedrollen

Et flott langoddsprogram venter søndag, og det er en rekke fine objekter å finne. I Frankrike er det toppoppgjør mellom Lyon og PSG, og søndag kveld venter klassikeren Sporting Lisboa mot Benfica i Portugal. I tillegg er Manchester United på jakt etter å gjenerobre 3. plassen i Premier League borte mot West Ham. Det er ellers en rekke vintersportdueller på søndagens program.


Augsburg - Eintracht Frankfurt H 1,75
Kanonstort for Augsburg i de to første seriekampene etter vinterpausen. Sist søndag ble Hoffenheim slått 3-1 hjemme, og onsdag tok laget en råsterk borteseier mot Dortmund til tross for at laget måtte spille med en mann mindre den siste halvtimen. Ligger på en strålende 4. plass i øyeblikket (Champions League-kval) og kun målforskjellen skiller fra 3. plassen. Sterke 7-0-2 hjemme.

Frankfurt ledet 1-0 til pause borte mot Freiburg sist lørdag, men kapitulerte i 2. omgang og røk 1-4. Også onsdag ledet laget 1-0, da hjemme mot Wolfsburg, men en utligning i sluttminuttene sørget for 1-1. Det betyr 9. plass, men 24 poeng gjør at det ikke er mer enn seks poeng ned til Stuttgart på kvalikplass. Borte viser tallene 2-3-4.

To strake hjemmeseire i de to siste tilsvarende. Vi har svært god tro på at den tredje strake hjemmeseieren kommer søndag.

Inter - Palermo H 1,70
Skuffende 0-1-2 på de tre siste seriekampene for Inter som er helt nede på 13. plass på tabellen med 26 poeng. Hjemme i Milano står laget med 4-3-3. Onsdag ble det 0-1 tap borte for Napoli i Coppa Italia, etter seiersmål av Gonzalo Higuain tre minutter på overtid. Lite brukte Isac Donkor (kun en kamp fra start) soner karantene. Campagnaro, Andreolli og D'Ambrosio er skadet.

Palermo gjorde jobben som en våre to utvalgte i langoddsdobbel fra Serie A sist søndag. Snudde da 0-1 til 2-1 seier hjemme mot Verona og har fine 4-5-1 på de siste ti seriekampene. Ligger på en flott 7. plass med 30 poeng, men sliter fortsatt på bortebane der kun en kamp er vunnet (1-5-4). Viktige Sinisa Andelkovic (startet 18 kamper) soner karantene, mens Roberto Vitiello (startet sist helg, men kun tre kamper fra start) og Enzo Maresca begg er skadet. På tide for Inter å vise seg fram nå og bortesvake Palermo har sentrale fravær.

Definitivt kjip hjemmeodds, men det lukter Inter-seier lang vei søndag og da velger vi å kombinere denne med seier til Augsburg og får en dobbelodds til 3,00
Mest lest