Foto: hesteguiden.com

Endelig dags for seier?

Ja, forutsetningene for Vitesse kan vel neppe bli bedre enn de er i kveld, og vi satser på at millionæren leder sitt løp rundt om.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi liker ikke å spille på hester som ”aldri” vinner løp, men dersom 1 Vitesse i V5-4 på ny skal få smake seierens sødme, ja så må det bli i kveld. Ingen nekter den startkjappe Super Arnie-sønnen føringen i dette løpet, og da skal i så fall sjansene være svært gode for at 8-åringen sporer hele veien.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Vi kan ikke med vår beste vilje se for oss hvem som skal sørge for tempo underveis, og kusk Lars A. Kolle får da trolig styre å stelle som det passer ham der fremme. Anderssen-traveren har godt jevnt over gode løp i hele år, og dagens konkurrenter bør vår banker for dagen enkelt legge bak seg til slutt.

Glitrende rapporter!
Ja, vi har innhentet meget positive rapporter på 3 Shocking Love, og vi tror 4-åringen kan utfordre den store favoritten i V5-3. Love You-sønnen har i følge trener Morten Einang trent strålende foran comebacket, og i det siste treningspasset virket 16-prosenteren i spillet meget sterk på 18.0 full vei! Dette er snakk om en hest som innledet veldig lovende som 3-åring, men en skade satte den kapable krabaten tidlig ut av spill. Champion Eirik Høitomt setter seg opp bak vårt drag i løpet, og da er han i de beste hender. 2 Nikodemus K. stod for en sterk innsats til sølv i debuten her til lands, og Silver Pine-sønnen er hesten å stå i mot til slutt for Einang-traveren.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Champion Eirik Høitomt setter seg opp bak en meget spennende hest i V5-3.
Champion Eirik Høitomt setter seg opp bak en meget spennende hest i V5-3.

Øvrige vurderinger
V5-1: Favoritten står litt kinkig til, og det er slett ikke utenkelig at det kan dukke opp en vinner litt på kanten her. Veldig lite spilt med sine 10 % er 11 Yankee Rapida, og 4-åringen bør her vurderes tidlig. Muscles Yankee-sønnen er stadig bedre enn raden, og det er neppe noe minus at Asbjørn Mehla setter seg opp denne gang. Interessant til står 5 Lyngsine Rush, og Wall Street Banker-datteren er snakk om en tidlig gardering. 5-årshoppa har løftet seg i regi Arild Kaasa, og den første triumfen for året kan meget vel komme her.

V5-2: 3-åringene 4 Cash and Carry og 6 Delicious Queen blir her kastet ut i grunnlagsløp mot elder hester, og vi tror det kan bli tøft. Nydelig til står 2 Los Ari, og Super Midnight-sønnen er etter vårt skjønn den klart mest spennende i løpet, som et foreløpig fjerdevalg i spillet. Det ligger an til rygg leder på 5-åringen her, og da skal den formtoppede Lognvik-traveren ha svært gode sjanser til å avgjøre løpet til sin fordel, via siste indre. Kjemper i toppen gjør stadig 7 Canny, og med flere strykninger i løpet trenger det ikke bli så galt fra dette sporet nå.

V5-5: Veldig åpent, og vi garderer bredt. 4 Gobbi (tredjevalg) stod for en sterk innsats til sølv på fine 29.3 full vei etter lang pause sist, og vi er litt inne på at Geir V. Gundersen her får overta teten med Moe Odin-sønnen på et relativt tidlig tidspunkt. Løp i kroppen bør ha gjort godt, og forut for hvilen ble 5-åringen matchet mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter. Interessant til står 9 Stranda Gutten (10-prosenter!), og med litt flyt underveis dukker Spikeld-sønnen opp langt fremme i et løp som dette. 9-åringen har slett ikke hatt den rette flyten på løpene nå på slutten, og at Geir Flåten nå setter seg opp bak Dahlen-traveren er neppe noe minus.

Ekspertforslag
Til løpene på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 420 og 1512 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag til 100 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen på nrk.no nett-tvi kveld!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør