Leeds har tre kamper uten tap og virker endelig å ha fått orden i sysakene.
Leeds har tre kamper uten tap og virker endelig å ha fått orden i sysakene. Foto: Anna Gowthorpe (Pa Photos)

Endelig har Leeds noe på gang

Etter flere sesonger med mye rot, kan Leeds United endelig glede seg over å vise god form.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 2: Liverpool i trøbbel igjen
Langskudd: Nye Milan mot nye høyder
Tippekupongen: Tøff lørdag for storlagene
V75 Forus:
Jakten på V75-millionene fortsetter

Det er et helt nydelig oddsprogram denne lørdagen, og alle de store og små ligaene skal i aksjon. For en dag!

Sportspills Facebook-side kan du få daglige tips rett til din nyhetsstrøm.

Dagens singel
Leeds - Huddersfield, H 2,25

Dagens single

Leeds United - Huddersfield H


Det er duket for derby i Yorkshire!

Leeds har satset mye denne sommeren, og hentet en rekke spennende spillere. De har slitt litt med å innfri i innledningen, men de tre siste kampene har de kapret syv poeng.

Hjemme har de et litt merkelig tap mot Brighton, men ellers ser det godt ut. De hadde en periode med tre tap på rad, og da ble Neil Redfearn hentet inn for å trene laget midlertidig. Han nyter stor respekt i klubben, og har gjort lite annet enn å overbevise.

Mange mener allerede at Redfearn er rett mann for å lede dette Leeds-laget, men den eksentriske eier Massimo Cellino er kjent for å gjøre uforutsigbare avgjørelser. Men om resultatene fortsetter slik, er det ingen tvil om at han må vurderere Redfearn grundig.

Han kan også glede seg over at hele troppen er skadefri foran dette møtet.

Huddersfield har startet som forventet og ligger under streken med sine fem poeng. De har tatt imponerende poeng mot Wigan, Reading og Charlton, men har slitt i de andre kampene. 7-15 i målforskjell er trist lesning.

Klisjeen sier at et derby er en kamp som ignorerer all form og statistikk, men likevel er vi nødt til å ta Huddersfields dårlige prestasjoner med i betraktningen. At James Vaughan også er tvilsom til kampen, hjelper ikke.

Leeds har vist gode takter i det siste, og bør vinne denne for å fortsette den gode trenden. Det kunne ikke vært et bedre tidspunkt å møte Huddersfield på, og de har all grunn til å kapre tre poeng også i dag. Med 2,25 i odds er det utvilsomt dagens single.

Det er mulig å følge helgens oddsekspert på Twitter.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør