Foto: Richard Sellers / PA / NTB scanpix

Endelig målfest for Fulham

Premier League-jumboen får en opptur i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tirsdagens langoddsprogram ser ikke brennhett ut ved første øyekast, men det finnes spennende spill. Vi har valgt å konsentrere oss om engelsk fotball, men også i Elitserien og NHL er det spillbare objekter.

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.

Dagens langskudd
Fulham - Sheffield United 0–1 H 2,30
Fulhams angreps- og forsvarsspill ser noen ganger amatørmessig ut. Men jeg tror laget likevel tar en komfortabel seier i kveld.

I det første FA-cupmøtet mot Sheffield (1-1) roterte man på hele 11 plasser. Førte spillet den gangen, men det var vanskelig å få til noe på en regntung bane. Det er ventet at manager Rene Meulensteen mønstrer en sterkere lagoppstilling i kveld. I tillegg spilles kampen på en langt bedre gressmatte, noe som gjør at Fulham kan skru opp tempoet.

Sheffield United ligger nest sist i League One etter å ha tapt 0-3 for svake Crew i helgen. Lørdag spiller man en sekspoengskamp mot bunnkollega Shrewsbury. Trener Nigel Clough har åpent sagt at ligaen er viktigere enn cupen, og vi kan regne med endringer i samtlige lagdeler.

Fulham trenger en skikkelig seier for å stilne kritikerne. Setter man inn 1-0, må Sheffield åpne opp spillet, og da kan det bli stygge sifre for bortelaget.

Fulham - Sheffield United 0–1 2,30 - 3,45 - 2,20

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens spill 1
Bristol City – Coventry H 2,20
Bristol City har slitt uventet mye denne sesongen. Troppen inneholder en del kvaliteter, spesielt fremover. Problemet er den defensive biten; man slipper inn altfor mange mål. I kveld møter Bristol imidlertid en motstander som er svekket offensivt.

Steve Cotterill fortsetter med sitt 3–5–2-system, men vurderer å sette inn Marvin Elliott fra start (ble matchvinner med to mål mot Carlisle som innbytter). Ingen nye skader som forstyrrer.

Coventry har mistet angrepsesset Leon Clarke (13 mål), noe som er klart merkbart. I tillegg er hurtige Callum Wilson ute, en spillertype man hadde trengt i kveld. Den nye trioen Rory Donnelly, Dylan McGeouch og John Fleck er ikke klare for spill ennå.

Under dagens forutsetninger er 2,20 på Bristol City litt i overkant.

Klikk her for å levere dette spillet på nett

Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Dagens spill 2
Bury – Oxford H 2,20.
Jeg har sittet og ventet på den riktige anledningen til å bryte Oxfords fine bortestatistikk – og i kveld er det dags.

For selv om man har pene 3-3-0 på de siste seks borte, har formkurven dalt noe. Og laget ryker snart på en smell. Mot Wycombe avgjorde man bare få minutter før slutt, selv om det var spill 11 mot 10 i 70 minutter. I forrige bortekamp mot Exeter (0-0) var prestasjonene bleke.

Bury er klart forbedret de siste ukene. Man har hentet inn gode forsterkninger, og trener David Flitcroft har gjort smarte taktiske endringer. Det gnistret kanskje ikke rent offensivt mot Wycombe sist, men man var det førende laget og ga ikke motstanderen mye rom. Forsvarte seg bra i 90 minutter og vant 1-0.

Ingen nye skader av betydning. Danny Nardiello og Clive Platt er begge trolig tilbake, noe som er et pluss for angrepet.

Klikk her for å levere dette spillet på nett

Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør