Foto: hesteguiden.com

Enorme penger å spille om i V75!

Det er voldsomme penger å spille om denne helgen, og når det i tillegg legges 3 millioner ekstra i syverpotten får man dobbelt betalt dersom man prikker inn sju rette vinnere.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er således en av årets mest spennende V75-omganger vi står foran når Leangen i Trondheim arrangerer sitt midtsommertrav i helgen, som blant annet skal kåre en NM-vinner for kuskene. Hovedoppslaget denne lørdagen er Shan Rags Æresløp for varmblodseliten med 150.000 kroner til vinneren, og her knytter det seg stor spenning til hva Tinita Love kan prestere etter floppen på Solvalla.

Dersom du er alene om å ha 7 rette på lørdag, vinner du 48 millioner!

Blekkan i fokus
Hjemmetreneren er fryktelig godt forspent med vinnersjanser denne lørdagen, og allerede i V75-innledningen kan det bli jubel på tråkka, når den offensive kusken setter seg opp bak ubeseirede 11 Thai Olymic i Tamin Sandys Æresløp med 100.000 kroner til vinneren. 3-åringen har imponert kolossalt i enkle omgivelser så langt, og det er muligens årgangens beste hest vi her snakker om.

Vi syntes dog det er litt spennende å krysse av for en hest inntil på de to største forslagene, når Thai Tanic-sønnen for første gang støter på litt kvalifisert motstand. Vi tror 7 Winstile er den som står nærmest til å overta dersom storfavoritten ikke lever opp til forventningene, og Credit Winner-sønnen sender i så fall åtte av ti spillere utover sidelinjen direkte.

I den andre avdelingen er 2 Beer At Four Jomars våpen, og Broadway Hall-sønnen som har tatt to strake triumfer på enkleste vis kan meget vel legge på til sin tredje her. Dagens startmetode og distanse skal 3-åringen i følge treneren ha null problemer med å takle, og vi garderer kun med svært gode 12 Merkur Garbo. Sistnevnte gikk et sterkt løp til sølv bak Prince Monet (som er favoritt i V75-7 i grunnlag under 600.000...) i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt. Gidde Palema-sønnen står perfekt inne i løpet på pengene, og Brattås-traveren har garantert blitt matchet med dette løpet for øyet i lang tid.

Fryktelig spennende er Trønderens oppsitt i V75-4, når han der setter seg opp bak 6 Ernst. Ullfrigg-sønnen var veldig god før pausen, og kretsen rundt hesten har spesialmatchet 5-åringen frem mot dagens oppgave. Favoritten 12 Kjeltringen skal trolig få litt å slite med dersom Johnsen-traveren legger i vei i 27-tempo der fremme. Sistnevnte har innfridd som vår banker to ganger på rad, og naturligvis er vinnersjansene på ny gode for den ultrakapable Spikeld-sønnen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Duell
Et herlig stayerløp for våre beste 4-årige kaldblodshester venter oss i Erik Garbergs Æresløp i den tredje avdelingen, og vinneren kan her kvittere ut flotte 100.000 kroner. I Bergen for fjorten dager siden var vi vitne til en herlig duell mellom 12 Lome Mix og 13 Særpefanten, og høyst trolig er det disse to som gjør opp på ny. Vi tror fort rollene kan være byttet om ved denne anledningen, når førstnevnte nå har fått et løp i kroppen etter lang pause.

En av tre vinner?
Vi satser i hvert fall på det på det store systemet, og i et fryktelig åpent løp i V75-5 er 10 Aaby Odin en grei favoritt. Moe Odin-sønnen løfter seg for hvert løp, og det er neppe noen ulempe at fighteren Cato Antonsen setter seg opp bak 5-åringen. Favoritten 1 Tinita Love blir garantert overflydd ned startsiden i den sjette avdelingen, og etter den tvilsomme innsatsen sist setter vi 7 Gentle Tilly først. Sistnevnte er herdet i tøffe omgivelser i Sverige, og dagens arena passer trolig den spurtsterke Stareng-traveren som hånd i hanske. I finalen har vi god tro på at vinneren sitter på våre fem utvalgte, og en naturlig utgang på det store systemet blir en formtoppet 6 Playful.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Ekspertforslag
Nettavisen er i ferd med å legge bak seg en ny flott tipsuke, og til en fryktelig spennende V75-omgang på Leangen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 450, 1200 og 2432 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

I tillegg har vi satt opp to Dagens Dobbel-forslag på hhv 100 og 300 kroner, og de spillene kan du kjøpe her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Leangen på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør